Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο πρίγκιπας Χάρι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί: Ντυμένος Spider-Man, ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» [βίντεο]

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο βιντεοσκοπημένο μήνυμα για μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά στρατιωτών που έχουν πεθάνει, έστειλε ο πρίγκιπας Χάρι.

Αλλά αυτό που εξέπληξε τους πάντες, ήταν πως ο πρίγκιπας και δούκας του Σάσεξ ήταν ντυμένος Spider-Man.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρίγκιπας – εν αναμονή του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που θα προκαλέσει σάλο – ηχογράφησε το μήνυμα για τη φιλανθρωπική οργάνωση Scotty’s Little Soldiers, ευχόμενος τους Καλά Χριστούγεννα με το βίντεο να παίζεται σε περισσότερα από 100 μικρά παιδιά που έχουν βιώσει το θάνατο ενός γονέα που υπηρέτησε στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις.

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του πρίγκιπα Χάρι

Ντυμένος λοιπόν με την στολή του Spider-Man, χωρίς να αποκαλύπτει το πρόσωπό ή την ταυτότητά του, ο πρίγκιπας Χάρι ακούγεται να λέει: «Ει, Scotty’s Little Soldiers. Καλώς ήρθατε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι. Ελπίζω να ξεκουραστήκατε λίγο πριν από τις αποψινές συγκινήσεις. Έμαθα από τον Sharky και τον George ότι υπάρχουν πέντε κακοί που πρέπει να σταματήσετε από το να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα. Χρησιμοποιήστε λοιπόν την ομαδικότητα, το μυαλό και τη δύναμή σας για να βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε ακριβώς αυτό. Βρετίτε τους και μην τους αφήσετε να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα, εντάξει;».

Και συνεχίζει: «Ταυτόχρονα, τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που θα μας λείψουν πολύ, πάρα πολύ τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και αυτό δεν είναι κακό. Αλλά την ίδια στιγμή, είναι δυνατόν να νιώθουμε ενοχές επειδή διασκεδάζουμε χωρίς τους γονείς μας. Αλλά είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι οι γονείς μας θέλουν πάντα να διασκεδάζουμε, εντάξει. Οπότε, μην αισθάνεστε ένοχοι – επιτρέπεται να περάσει καλύτερα από ποτέ, ειδικά με αυτή την κοινότητα Scotty’s Little Soldiers. Πηγαίνετε λοιπόν εκεί έξω και διασκεδάστε όσο καλύτερα μπορείτε και…» λέει ο πρίγκιπας Χάρι, βγάζοντας την μάσκα του και αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του στα παιδιά με ένα πελώριο χαμόγελο στο πρόσωπό του: «Καλά Χριστούγεννα».


Πηγή