Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ο πρωταγωνιστής του «Τίγρης και Δράκος» θα δωρίσει πάνω από 600 εκατ. ευρώ

Ο ηθοποιός Chow Yun-fat, ο οποίος έγινε γνωστός επειδή πρωταγωνίστησε στην ταινία «Τίγρης και Δράκος»  αποκάλυψε πως επιθυμεί μετά τον θάνατό του να δωρίσει την περιουσία του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, ύψους περίπου 700 εκατομμυρίων δολαρίων, ή περίπου 630 εκατ. ευρώ.

Ο 63χρονος, που έχει πάρει μέρος επίσης και σε ταινίες όπως το «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» είναι ο 24ος πιο πλούσιος ηθοποιός ,σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε πρόσφατα το περιοδικό Forbes.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Ο Chow Yun-fat ζει στο Χονγκ Κονγκ και η ζωή του είναι αρκετά μακριά από τα πρότυπα ενός στα. Μπορεί συχνά κάποιος να τον δει να χρησιμοποιεί τις δημόσιες συγκοινωνίες και να περιμένει στην ουρά για να αγοράσει εισιτήριο σε προβολές ταινιών. Ακόμη και σε αυτές που συμμετέχει.

«Τα χρήματα δεν είναι κάτι που θα έχεις για πάντα. Όταν φύγεις από αυτόν τον κόσμο μια ημέρα, θα πρέπει να τα αφήσεις σε άλλους για να τα χρησιμοποιήσουν», τόνισε στο νοτιοκορεάτικο κανάλι Munhwa Broadcasting Corporation.

Για να προσθέσει ότι «δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου τα χρήματα που έχεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό αφού πεθάνεις».

Η σύζυγός του, Jasmine Tan, έχει πει πως το έτερον της ήμισυ τρώει συχνά street food και αναγκάστηκε να αποχωριστεί το αγαπημένο του κινητό τηλέφωνο Nokia. μόνο όταν αυτό χάλασε οριστικά μετά από χρόνια χρήσης.

localStorage.clear();


Πηγή