Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο πρώην της Νίκι Μινάζ καταγγέλλει ότι τον μαχαίρωσε

Στα άκρα έφτασε η κόντρα ανάμεσα στο πρώην διάσημο ζευγάρι, με τον πρώην σύντροφο της τραγουδίστριας να την κατηγορεί ότι παραλίγο να τον σκοτώσει! Ο Safaree Samuels ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ένα μήνυμα όλο μίσος για τη Νίκι Μινάζ, την οποία καταγγέλλει ότι τον είχε μαχαιρώσει όταν ήταν ζευγάρι και παραλίγο να πεθάνει.

Βέβαια, το επίμαχο tweet δεν είναι και τόσο «ξεκάρφωτο», αφού ο ράπερ πριν λίγους μήνες είχε δώσει μία πρώτη γεύση για τα προβλήματα στην 12χρονη σχέση τους, που έληξε άδοξα κι επεισοδιακά το 2014. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Samuels είχε αναφέρει ότι μέσα στη σχέση τους υπέστη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση από τη διάσημη τραγουδίστρια.

Έτσι, την περασμένη Τρίτη επανήλθε δυναμικά και με πολύ μίσος, όπως επισημάνουν οι πολυάριθμοι φαν της Μινάζ, εξαπολύοντας μία άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της.

«Θυμάσαι τη νύχτα που με μαχαίρωσες και παραλίγο να πεθάνω; Και ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο να με πάρουν. Τότε, αναγκάστηκα να τους πω ψέματα ότι προσπάθησα να αυτοκτονήσω για να μη σε στείλουν στη φυλακή. Όταν, όμως, αυτά συμβαίνουν περισσότερο από μία φορά, πρέπει να βουτήξεις στα βαθιά», αποκάλυψε χαρακτηριστικά σε ένα από τα tweet του ο ράπερ.

Η καταγγελία του είναι σοβαρή και προκάλεσε αίσθηση στους χρήστες του Twitter, που έμειναν να παρακολουθούν ένα άνευ προηγουμένου ξεκατίνιασμα. Μάλιστα, η Μινάζ στην καταγγελία του πρώην της απάντησε με καταγγελία, όπου τον κατηγόρησε ότι της έκλεψε την πιστωτική και σήκωσε χρήματα από το λογαριασμό της. Επίσης, τόνισε ότι είναι ψέματα όσα ισχυρίζεται και πως μετά τον χωρισμό τους, εκείνος την παρακαλούσε να τα ξαναβρούν.

Πάντως, καταλαβαίνει κανείς ότι ο «πόλεμος» των δύο πρώην θα έχει και άλλα επεισόδια.

localStorage.clear();


Πηγή