Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο πόλεμος καλά κρατεί για Πιτ-Τζολί

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται ότι πηγαίνουν τα πράγματα για τον Μπραντ Πιτ και την Ατζελίνα Τζολί. Οι δύο ηθοποιοί είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα σε ό,τι αφορά την επιμέλεια των παιδιών τους, αφού κανένας δεν θέλει να κάνει πίσω ή να τα παρατήσει.

«Η Αντζελίνα είναι πραγματικά αναστατωμένη, δεν πίστευε ότι ο Μπραντ θα την πολεμήσει τόσο σκληρά για τα παιδιά – σκεφτόταν ότι θα περάσει και όλα θα πάρουν το δρόμο τους», δήλωσε μία πηγή στο HollywoodLife.com. Και προσθέτει: «Αλλά ο Μπραντ είπε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσει την επιμέλεια των παιδιών. Δεν πρόκειται να κρυφτεί και να επιτρέψει στην Άντζι να παίξει τα παιχνίδια της».

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα η Τζολί στο θέμα των παιδιών ήταν από την πρώτη στιγμή αδίστακτη. «Για κάποιον λόγο η Αντζελίνα σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να αποκλείσει τον Μπραντ από τη ζωή των παιδιών, αλλά τώρα έμαθε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί», συνεχίζει η πηγή. «Αυτός είναι ο μπαμπάς τους, για όνομα του Θεού, είναι δικαίωμά του να τα βλέπει».

Ο Μπραντ για να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του δέχτηκε να έχει μία συνάντηση με κάθε παιδί, αλλά η Τζολί και η δικηγόρος της Λόρα Γουέσερ δεν το δέχτηκαν. «Προετοιμαστείτε, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα, αυτό το διαζύγιο είναι έτοιμο να πάρει μία πολύ πιο άσχημη τροπή».

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η ηθοποιός είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Μπραντ μακριά από τα παιδιά κι έτσι κρύβεται εδώ και αρκετές εβδομάδες με τα παιδιά της σε ένα ξενοδοχείο στο Bel Air. «Μπαινοβγαίνει από την πίσω είσοδο και διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ», υποστηρίζει το HollywoodLife.com, επικαλούμενο αποκλειστικής δήλωσης μίας πηγής.


Πηγή