Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Ο Ράικονεν πετάει το… μπαλάκι στον Φέντερερ

Οι αθλητές έχουν τον τρόπο να μας χαρίζουν ωραίες στιγμές, όχι μόνο εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά και εκτός, με την δραστηριότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Μια τέτοια στιγμή είναι και η πρόκληση που απηύθυνε ο Κίμι Ράικονεν στον Ρότζερ Φέντερερ μέσω Instagram.

Ο Φινλανδός πιλότος της Ferrari, Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 το 2007 με την Scuderia, ανήρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο δημοφιλές μέσο. Σε αυτές απεικονίζεται με κατάλληλη για τένις περιβολή, κρατώντας ρακέτα και μπαλάκι. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από το μήνυμα «Ρότζερ, όποτε θες».

Ο 38χρονος οδηγός, όταν δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, του αρέσει να χαλαρώσει παίζοντας χόκεϊ επί πάγου και μπάντμιντον. Μάλιστα, η αντιπτέριση είναι από τις αγαπημένες του δραστηριότητες και ένας από τους βασικούς λόγους της πολυετούς φιλίας του με τον ομόσταβλό του στην Ferrari και τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Φέντερερ προφανώς και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Τα χρόνια περνούν, αλλά ο Ελβετός είναι σαν το παλιό, καλό κρασί. Στα 36 του παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο (Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη ATP), αποτελεί υπόδειγμα αθλητή και δικαίως χαρακτηρίζεται από τους ειδήμονες του χώρου ως ο καλύτερος όλων των εποχών.

Όταν δεν βρίσκεται στα κορτ διεκδικώντας νίκες και τίτλους, του αρέσει να παρακολουθεί άλλα σπορ, μεταξύ αυτών και αγώνες της Formula 1. Με τον Ράικονεν συνδέονται με φιλία, οπότε αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντηση του Ελβετού!

localStorage.clear();


Πηγή