Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο ράπερ 50 Cent έγινε ξανά εκατομμυριούχος από το Bitcoin!

Όταν ξεκινούσε την καριέρα του, ο 50 Cent δεν θα μπορούσε στα σίγουρα να πιστέψει όσα θα του συνέβαιναν.

Ο ράπερ, με πραγματικό όνομα Curtis Jackson, ήταν άλλοτε ένα από τα πιο καυτά ονόματα της μουσικής σκηνής, πουλώντας περισσότερα από 30 εκατ. δίσκους παγκοσμίως και σκαρώνοντας μια πραγματική επιχειρηματική αυτοκρατορία που είχε απλωθεί στα πάντα, από τον ρουχισμό και την κινηματογραφική παραγωγή μέχρι και συμμετοχές σε πάμπολλες εταιρίες.

Κάποια στιγμή η προσωπική του περιουσία είχε αποκρυσταλλωθεί στα 155 εκατ. δολάρια, αν και τελικά τόσο οι μετοχές του στη μουσική βιομηχανία όσο και οι πραγματικές μετοχές του στο χρηματιστήριο καταποντίστηκαν. Το 2015 υποχρεώθηκε μάλιστα να κηρύξει χρεοκοπία, καθώς χρωστούσε πλέον 32 εκατ. δολάρια.

Μόνο που φαίνεται πως η τύχη χαμογέλασε στον 42χρονο σήμερα ράπερ, ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να επιτρέψει στους φαν του να αποκτήσουν το 2014 το νέο του άλμπουμ «Animal Ambition» πληρώνοντάς το με Bitcoin. Μια κίνηση που δεν είχε τότε κανένα νόημα γι’ αυτόν, τα 700 Bitcoins που είχε βάλει όμως στο χέρι αξίζουν σήμερα κάπου 7 εκατ. ευρώ!

«Καθόλου άσχημα για ένα παιδί από τη Νότια Πλευρά, είμαι τόσο υπερήφανος για μένα», έγραψε στο Instagram όταν ανακάλυψε πρόσφατα πως είναι ξανά εκατομμυριούχος!

AP_17253126955454

Και πλέον έχει ένα νέο σχέδιο για να επιστρέψει στην κορυφή, ένα πλάνο που περιλαμβάνει τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Απέκτησε λοιπόν τα δικαιώματα του «Get Rich or Die Tryin», του πρώτου του άλμπουμ που θέλει να κάνει ταινία, και ανακοίνωσε πως θα τσαλαβουτήσει ξανά στην τηλεόραση, μετατρέποντας σε τηλεοπτικές σειρές κι άλλους δίσκους και τραγούδια του.

localStorage.clear();


Πηγή