Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ο Ράσελ Κρόου με δάκρυα στα μάτια για τον σκύλο του που σκοτώθηκε σε τροχαίο -«Ξεψύχησε στην αγκαλιά μου»

Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο Ράσελ Κρόου καθώς ο αγαπημένος του σκύλος πεθαίνει στην αγκαλιά του, αφού τον τραυμάτισε σοβαρά αυτοκίνητο.

Ο πρωταγωνιστής του “Μονομάχου” Ράσελ Κρόου εμφανίστηκε συντετριμμένος μετά τον θάνατο του αγαπημένου του κουταβιού Λούις σε ηλικία μόλις 16 μηνών, ακριβώς δύο χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Ο Ράσελ Κρόου με τον σκύλο του

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σπαρακτικό μήνυμα του Ράσελ Κρόου για τον σκύλο του

Ο 58χρονος σταρ μοιράστηκε χθες στο Twitter μια φωτογραφία του 16 μηνών Λούις, ενώ έγραψε έναν σπαρακτικό μήνυμα στον «γενναίο» σκύλο του.

Ο Ράσελ Κρόου με τον σκύλο του

«Αυτός είναι ο Λούις. 16 μηνών. Μικροσκοπικός, θρασύς, γενναίος. Κέρδισε την καρδιά μου. Δυστυχώς σήμερα, στη δεύτερη επέτειο του θανάτου του πατέρα μου, ο Λούις χτυπήθηκε από ένα φορτηγό», έγραψε ο Ράσελ Κρόου.

«Προσπαθήσαμε να τον πάμε στον κτηνίατρο, αλλά πέθανε στην αγκαλιά μου ενώ του έλεγα πόσο πολύ τον αγαπούσαμε», συμπλήρωσε ο σταρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι θαυμαστές και οι διάσημοι φίλοι του Ράσελ έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.

Ο ηθοποιός Vincent D’Onofrio σχολίασε: «Λυπάμαι πολύ που το ακούω αυτό Ράσελ. Η καρδιά μου συμπάσχει».

Η τραγουδίστρια Τζάνετ Ντέβλιν, η οποία πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Ράσελ για να ανοίξει μια σειρά συναυλιών του, έγραψε στο Twitter: «Τα συλλυπητήριά μου, ήταν ένα τόσο ξεχωριστό πλασματάκι! Στέλνω όλη μου την αγάπη x».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λυπάμαι πολύ φίλε. Στέλνω αγάπη», πρόσθεσε ο μουσικός Ben Lee.

Ένας θαυμαστής τουίταρε: «Ένας ξαφνικός θάνατος αλλά γεμάτος από την αγάπη σας στην καρδιά του. Όμορφος μικρός γούνινος άντρας», ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας. Είναι πανέμορφος. Πόσο σπαρακτικό. Σας αγαπούσε και αυτός!».

Ο σκύλος του Ράσελ Κρόου πέθανε δυστυχώς στην επέτειο των δύο ετών από τον θάνατο του 85χρονου πατέρα του Τζον Αλεξάντερ Κρόου.


Πηγή