Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ επιστρέφει στην τηλεόραση ως βαρόνος των media

Έπειτα από σχεδόν τρεις δεκαετίες απουσίας από τη μικρή οθόνη, ο Ρίτσαρντ Γκιρ επιστρέφει, υποδυόμενος έναν βαρόνο των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε δραματική σειρά του BBC με τίτλο «MotherFatherSon».

Είναι ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος του ηθοποιού του Χόλιγουντ σχεδόν τριάντα χρόνια μετά. Ο χαρακτήρας του στη σειρά του BBC, o Μαξ, είναι ένας χαρισματικός αυτοδημιούργητος Αμερικανός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Λονδίνο και σε όλο τον κόσμο.

«Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που εργάστηκα στην τηλεόραση» δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός. «Είμαι πολύ ευτυχής που συνεργάζομαι τώρα με το BBC σε αυτό το εξαιρετικό οκτάωρο πρόγραμμα με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους, το οποίο αντικατοπτρίζει τόσο πολύ τα όσα ζούμε».

Ο Γκιρ θα συμπρωταγωνιστήσει με την Έλεν ΜακΚρόρι και τον Μπίλι Χάουλ.

Η ΜακΚρόρι θα υποδυθεί την αποξενωμένη σύζυγο του Μαξ Κάθριν, και ο Χάουλ τον γιο του ζευγαριού, Κέιντεν, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο το Variety.

Η σειρά κάνει σαφείς αναφορές στη σχέση Τζέιμς και Ρούπερτ Μέρντοχ. Ο Κέιντεν διαχειρίζεται τις βρετανικές εφημερίδες του πατέρα του, ενός από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο, και είναι έτοιμος να ακολουθήσει τα βήματά του.

Ο αυτοκαταστροφικός τρόπος ζωής του Κέιντεν τον οδηγεί όμως εκτός ελέγχου με ολέθριες συνέπειες για την οικογένειά του και την επιχειρηματική αυτοκρατορία. Ο Τομ Ρομπ Σμιθ (American Crime Story: Η δολοφονία του Τζιάνι Βερσάτσε) είναι ο σεναριογράφος της σειράς.

localStorage.clear();


Πηγή