Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Ο Ρος από τα «Φιλαράκια» προκαλεί σύγχυση με το νέο του «επάγγελμα»

Ο David Schwimmer έγινε γνωστός ως ο αγαπημένος «Ρος» από τα «Φιλαράκια». Για την ακρίβεια, όλοι τον θυμόμαστε για την παρουσία του στην κωμική σειρά και μόνο. Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, ο David Schwimmer φαίνεται στο ίντερνετ να διορίστηκε στη θέση του CEO λονδρέζικου χρηματιστηριακού δείκτη!

Ναι, καλά διαβάζετε μόνο που ο νέος επικεφαλής του London Stock Exchange δεν έχει υποκριτικές ικανότητες αλλά είναι άσος στα χρηματοοικονομικά. Και αυτό γιατί μιλάμε για μία συνωνυμία, η οποία έχει προκαλέσει σύγχυση και παροξυσμό τρολαρίσματος στο Twitter.

Εκατοντάδες τα χιουμοριστικά βίντεο και τα ποσταρίσματα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που πραγματικά πίστεψαν ότι ο τηλεοπτικός Ρος Γκέλερ θα βρίσκεται στο τιμόνι του λονδρέζικου χρηματιστηρίου.

Για την ιστορία να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον πρώην CEO του χρηματιστηρίου του Χαβιέ Ρολέ, είναι το επί 20 χρόνια στέλεχος της επενδυτικής τράπεζας Goldman Sacks, που φέρει το ίδιο όνομα με τον πρωταγωνιστή της σειράς, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει καριέρα στην υποκριτική.

localStorage.clear();


Πηγή