Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ο ρόλος για τον οποίο ο Κιάνου Ριβς ξύρισε τα πόδια του

Ο ηθοποιός, Κιάνου Ριβς, ήταν καλεσμένος την περασμένη Δευτέρα στο αμερικανικό τηλεοπτικό σόου «The Late Late Show with James Corden». Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ έκανε μία αναδρομή στους πρώτους κινηματογραφικούς του ρόλους.

Ο παρουσιαστής, Τζέιμς Κόρντεν, ρώτησε τον 53χρονο ηθοποιό για τα γυρίσματα διαφήμισης της Coca-Cola τη δεκαετίας του ’80, στην οποία ήταν ο πρωταγωνιστής.

«Ήταν γύρισμα τριών ημερών, για μένα ήταν σπουδαία εμπειρία, επειδή φεύγεις από το σχολείο και μελετάς τον πραγματικό κόσμο» τόνισε ο Κιάνου Ριβς.

Ο ηθοποιός χαρακτήρισε δύσκολα τα γυρίσματα, επειδή η ομάδα έπρεπε να «υποκρίνεται ότι έκανε ζέστη» ενώ ήταν χειμώνας. Επίσης, αποκάλυψε ότι έπρεπε να ξυρίσει τα πόδια του για τον ρόλο.

«Έπρεπε να υποδυθώ έναν ποδηλάτη, ο οποίος ήταν ένα μικρό παιδί, ο πατέρας του ήταν ο προπονητής του και είχε ένα μεγάλο αγώνα» δήλωσε στη διάρκεια της εκπομπής «The Late Late Show με τον James Corden».

Όταν ο Τζέιμς Κόρντεν παρουσίασε στο κοινό στιγμιότυπα από τη διαφήμιση, ο Ριβς είπε:«Έπρεπε να πιω τόσο πολύ Coca-Cola. Ήταν πολύ αστείο».

Ο Κιάνου Ριβς, ο οποίος είναι γνωστός ότι μπαίνει πλήρως στον χαρακτήρα που υποδύεται στις ταινίες, παραδέχτηκε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι χρησιμοποίησε την μέθοδο υποκριτικής «method acting» ακόμη και για τη διαφήμιση, δηλαδή τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου χαρακτήρα – ρόλου.

localStorage.clear();


Πηγή