Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε τους Ρώσους να χορέψουν συρτάκι

Ξεσήκωσε τους ρώσους ο Σάκης Ρουβάς σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό. Ο έλληνας καλλιτέχνης συμμετείχε σε εκδήλωση στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Κρατικού Ανακτόρου του Κρεμλίνου της Μόσχας και κατάφερε να κάνει όλους τους παρευρισκόμενους να χορέψουν συρτάκι.

Οι ρωσίδες φανς του τραγουδιστή άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του λίγο πριν εκείνος ανέβει στη σκηνή. Ο έλληνας καλλιτέχνης χαιρέτησε στα ρώσικα, ενώ στην ίδια γλώσσα ερμήνευσε και το τραγούδι του « Σε θέλω σαν τρελός». Ξεχωριστή ήταν η στιγμή της βραδιάς όπου ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε «Τα παιδιά του Πειραιά». Το πρόγραμμα έκλεισε με συρτάκι και τον τραγουδιστή να δείχνει τα βήματα στο κοινό το οποίο τον ακολουθούσε.

Μόσχα ❤ Είμαι ευτυχής και ευγνώμων για τη συγκλονιστική, μαγική Ελληνορωσική αγκαλιά αγάπης σήμερα στο Κρεμλίνο. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου🇬🇷🇷🇺 #GreekRussianYear2016 #Greek #Russia #Friendship #ProudToBeGreek

A video posted by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Oct 24, 2016 at 1:35pm PDT

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Στρατιωτικού Ιστορικού Ιδρύματος της Ρωσίας, της ομάδας για συνεργασία του Συμβουλίου Συνεργασίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας με το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Γενικός χορηγός της εκδήλωσης ήταν το «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη».

🌟👑 @sakisrouvas

A video posted by Konstantinos Kafiris (@kkafiris) on Oct 24, 2016 at 1:00pm PDT


Πηγή