Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ενδιαφέρεται για τη ζωή μου, ούτε εγώ για τη δική του»

Ο Σάκης Τανιμανίδης εξηγεί γιατί «Μένουμε Σπίτι»

O Σάκης Τανιμανίδης, αφού επικοινώνησε με επιδημιολόγους, δείχνει με μια ανάρτηση του στο instagram τον αντίκτυπο που έχει η αφοσίωση στο «μένουμε σπίτι» στο σύστημα υγείας και κατ’ επέκταση στη μετάδοση του κορoνοϊού.

Θυμίζουμε ότι στις 11 Μαρτίου, η σύζυγος του παρουσιαστή Χριστίνα Μπόμπα, ανακοίνωσε μέσω Instagram πως διαγνώστηκε θετικής τον κορονοϊό. Τόσο εκείνη, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν πως τίθενται σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι για τουλάχιστον 14 ημέρες.

Αρχικά, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είχε εκτεθεί στον ιό, ωστόσο πέντε μέρες αργότερα ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως σε νέο τεστ, διαγνώστηκε και εκείνος θετικός στον κορονοϊό.

«Τώρα που είναι πλέον και υποχρεωτικό είναι καλό να γνωρίζουμε ακριβώς σε τι βοηθάει το να μείνουμε στο σπίτι, έτσι ώστε να το κάνουμε επειδή το πιστεύουμε κι όχι με το ζόρι! Μιλώντας με επιδημιολόγους και κάνοντας λίγη έρευνα πήρα μια απάντηση» σημειώνει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Μένουμε σπίτι για να μειώσουμε το ρυθμό εξάπλωσης του ιού, και να μπορέσει ανά πάσα στιγμή το σύστημα υγείας μας να ανταπεξέλθει. Να μην φτάσουμε ποτέ έναν τόσο μεγάλο αριθμό ασθενών που δε θα μπορούν όλοι να πάρουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται» αναφέρει πλάι στο βίντεο όπου εξηγεί λίγο πιο αναλυτικά τη σημασία του «Μένουμε σπίτι», ο Σάκης Τανιμανίδης. «Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γίνεις κι εσύ ΗΡΩΑΣ και να αράξεις στο σπίτι σου και να σώσεις ζωές!» συμπληρώνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τώρα που είναι πλέον και υποχρεωτικό είναι καλό να γνωρίζουμε ακριβώς σε τι βοηθάει το να μείνουμε στο σπιίτι, έτσι ώστε να το κάνουμε επειδή το πιστεύουμε κι όχι με το ζόρι! Μιλώντας με επιδημιολόγους και κάνοντας λίγη έρευνα πήρα μια απάντηση. Η γρήγορη απάντηση, λοιπόν, είναι ότι μένουμε σπίτι για να μειώσουμε το ρυθμό εξάπλωσης του ιού, και να μπορέσει ανα πάσα στιγμή το σύστημα υγείας μας να ανταπεξέλθει. Να μην φτάσουμε ποτέ έναν τόσο μεγάλο αριθμό ασθενών που δε θα μπορούν όλοι να πάρουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γίνεις κι εσύ ΗΡΩΑΣ και να αράξεις στο σπίτι σου και να σώσεις ζωές! 💪 🦸‍♂ #menoumespiti #gineIROAS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις




Πηγή