Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ο Σάκης Τανιμανίδης υπερασπίζεται το σέξι νυφικό της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν από τις ωραιότερες νύφες και αυτή είναι μία διαπίστωση που συμφωνούν οι περισσότεροι. Ωστοσο, υπήρξαν και κάποιοι που στη λαμπερή εμφάνισή της βρήκαν αρνητικά στοιχεία, τα οποία σχολίασαν με διάφορους τρόπους κάτω από τις γαμήλιες αναρτήσεις της στο Instagram.

Μάλιστα, το δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη νυφικό της Μπόμπα συγκέντρωσε και τα περισσότερα αρνητικά σχόλια των followers της. Και οι περισσότεροι σχολίασαν το στυλ του νυφικού και το άνοιγμα του στην πλάτη και στο μπούστο, θεωρώντας ότι ήταν περισσότερο σέξι απ’ ό, τι θα έπρεπε για το μυστήριο. Βέβαια, η Χριστίνα Μπόμπα είχε απαντήσει στα σχόλια τονίζοντας ότι το άνοιγμα στην πλάτη το κάλυπτε το μακρύ της πέπλο.

Ωστόσο, η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» είναι συγκινητική, κυρίως για τον τρόπο που υπερασπίστηκε τη στιλιστική επιλογή της συζύγου του. «Την Χριστίνα, ποιανού η άποψη την ενδιαφέρει; Ελπίζω του άντρα της. Κι εγώ ήμουν τρισευτυχισμένος και μόνο που την είδα να βγαίνει από το φουσκωτό και να έρχεται προς τα εμένα. Ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάματα από την ευτυχία και από το πόσο όμορφη ήταν. Έλεγα δεν το πιστεύω ότι αυτή τη γυναίκα την παντρεύομαι»

localStorage.clear();


Πηγή