Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ο σεφ του ΣΚΑΪ είναι ο γιος του νέου υπουργού Άμυνας

Τον γνωρίσαμε μέσα από ριάλιτι μαγειρικής «Master Chef» το 2010, όπου έφτασε στον τελικό (νικητής τότε είχε αναδειχθεί ο Άκης Πετρετζίκης). Ωστόσο, ο δρόμος για τον Γιάννη Αποστολάκη – τον έναν από τους δύο γιους του νέου υπουργού Άμυνας, αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου, Ευάγγελου Αποστολάκη – για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του ως σεφ, μόλις είχε ανοίξει. Οι προτάσεις για συνεργασία διαδέχονταν η μία την άλλη και ο ταλαντούχος νεαρός σεφ επικεντρώθηκε σε αυτό που του αρέσει, τη μαγειρική.

Ξεκίνησε να συνεργάζεται με περιοδικά, ενώ τηλεοπτικά τα τελευταία χρόνια έχει τη δική του στήλη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Dot. Επίσης, επέστρεψε στο «Master Chef» ως coach των παικτών, ενώ φέτος στο ΣΚΑΪ εκτός από σεφ εκτελεί και χρέη… θαλασσόλυκου.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και την Κάλια Ελευθερίου είναι οι τρεις «Θαλασσόλυκοι», οι οποίοι με το ιστιοπλοϊκό του Γιάννη Αποστολάκη, ζουν τη δική τους αιγαιοπελαγίτικη περιπέτεια, επισκεπτόμενοι τα ελληνικά νησιά.

Η θάλασσα για το νεαρό Αποστολάκη είναι η άλλη μεγάλη του αγάπη. Μάλιστα, τα καλοκαίρια  δούλευε ως skipper (καπετάνιος ιστιοπλοϊκών μέχρι 50 πόδια) και σε ιστιοπλοϊκά ως μάγειρας. Όταν ήταν μικρός, ήθελε να γίνει αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του. Όμως, μεγαλώνοντας άλλαξε γνώμη, αφού στα 16 του, του μπήκε το «μικρόβιο» της μαγειρικής.

Η οικογένειά του τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Μάλιστα, όταν συμμετείχε στο Master Chef, ο πατέρας του τον ενθάρρυνε και ήταν στο πλευρό του. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Γιάννης Αποστολάκης, είναι μία δεμένη οικογένεια.

«Νιώθω πολύ τυχερός για την οικογένειά μου, γιατί με μεγάλωσαν με καλές αρχές και πρότυπα. Αν και ως παιδί ήμουν… κάπως» είχε δηλώσει ο γνωστός σεφ σε παλαιότερη συνέντευξή του.

localStorage.clear();


Πηγή