Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Ο Σκοτ Ντίζικ αναζητά βοήθεια μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic -Οι παρενέργειες που αναφέρουν

O Σκοτ Ντίζικ, ο πρώην της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αποφάσισε επιτέλους να ζητήσει βοήθεια για τη χρήση του φαρμάκου Ozempic μετά το σοκ που προκάλεσε στους θαυμαστές του λόγω της δραματικής απώλειας βάρους, ισχυρίζονται ειδικοί.

Ο 40χρονος σταρ των ριάλιτι, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, προκάλεσε ανησυχία με τις φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν και τον δείχνουν φανερά αδυνατισμένο. Οι θαυμαστές του τρόμαξαν πιστεύοντας ότι η ισχνή εμφάνισή του ήταν αποτέλεσμα μιας αδιευκρίνιστης ασθένειας ή χρήσης ναρκωτικών, ωστόσο πηγές δήλωσαν στην Daily Mail πως χρησιμοποιούσε Ozempic για να χάσει τα παραπανίσια κιλά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και, τώρα, ο Σκοτ Ντίζικ φέρεται να έχει απευθυνθεί σε διατροφολόγο ώστε να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την αυξομείωση του βάρους του, μετά τη «δημόσια κατακραυγή» για τη νέα του εμφάνιση.

«Ο Σκοτ αναγνώρισε ότι έπρεπε να σταματήσει να παίρνει Ozempic αφότου είδε τις παπαρατσικές φωτογραφίες του και τη δημόσια κατακραυγή για την απώλεια βάρους του» δήλωσε πηγή στην Daily Mail. «Νόμιζε πως φαινόταν καλά επειδή είχε αδυνατίσει πάλι – χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν ήταν υγιές. Τώρα συνεργάζεται με έναν διατροφολόγο για να επανέλθει στον σωστό δρόμο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To Ozempic έχει γίνει δημοφιλές από πλήθος διασημοτήτων, όπως η Σάρον Όσμπορν και η Όπρα Γουίνφρεϊ, οι οποίες έχουν χάσει πολλά κιλά χρησιμοποιώντας το «θαυματουργό» φάρμακο.

Η Σάρον Όσμπορν
Η Σάρον Όσμπορν

Οι παρενέργειες που βίωσαν διάσημοι

Ωστόσο, η χρήση του συγκεκριμένου φαρμάκου προκαλεί και παρενέργειες. Η Σάρον Όσμπορν αποκάλυψε πως έχει χάσει 20 κιλά χρησιμοποιώντας το Ozempic -περισσότερα από όσα θα ήθελε- και παραδέχθηκε πως μετά την τόσο μεγάλη απώλεια κιλών, ακόμη και οι γιατροί της παλεύουν να τη βοηθήσουν ώστε να πάρει ξανά λίγο βάρος.

Μια άλλη περίπτωση με παρενέργειες είναι αυτή του Στίβεν Φράι, ο οποίος αποκάλυψε πως έχασε 2,5 κιλά χρησιμοποιώντας Ozempic, αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει καθώς του προκαλούσε εμετό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Στίβεν Φράι πριν χάσει κιλά
Ο Στίβεν Φράι πριν χάσει κιλά

Ο ίδιος δήλωσε: «Περίπου την πρώτη εβδομάδα σκεφτόμουν “Αυτό είναι εκπληκτικό. Όχι μόνο δεν θέλω να τρώω, αλλά ούτε και να πίνω αλκοόλ οποιουδήποτε είδους. Αυτό είναι υπέροχο”. Μετά, όμως, άρχισα να αισθάνομαι άρρωστος και χειροτέρευα μέρα με τη μέρα. Έκανα εμετό τέσσερις-πέντε φορές την ημέρα και τελικά αποφάσισα πως δεν ήταν για μένα».

Ο Στίβεν Φράι μετά την απώλεια κιλών
Ο Στίβεν Φράι μετά την απώλεια κιλών

Το «πρόσωπο του Ozempic» σαρώνει το Χόλιγουντ

Και δεν είναι οι μόνες. Πρόσφατα οι ειδικοί αποκάλυψαν το «πρόσωπο του Ozempic» με τα βαθουλωμένα μάτια, τα ισχνά μάγουλα και το κρεμασμένο δέρμα, ενώ ο ειδικός σε θέματα διατροφής Μαρκ Χάιμαν δήλωσε στην Daily Mail πως υπάρχουν κι άλλες, απρόβλεπτες συνέπειες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη, όπως είπε, είναι η απόφραξη εντέρου, όπου αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να εμποδίσει την παροχή αίματος και να σκοτώσει, ενώ η δεύτερη είναι η φλεγμονή του παγκρέατος, η οποία μπορεί επίσης να είναι θανατηφόρα.


Πηγή