Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο Σον Πεν δίνει συνέντευξη «φτιαγμένος» και λέει μεγάλες αλήθειες

Ο Σον Πεν είναι από τους πιο ιδιόμορφους και ταλαντούχους αστέρες του Χόλυγουντ. Ποτέ δεν κρατάει μέσα του αυτά που πιστεύει και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει αντιδράσεις από κοινό και δημοσιογράφους. Αυτή τη φορά ωστόσο ξεπέρασε τον εαυτό του καθώς εμφανίστηκε στην πολυθρόνα του The Late Show του Στίβεν Κολμπέρ τελείως ατημέλητος, και «χυμένος».

Όταν δει κάποιος αυτή την εικόνα θα σκεφτεί ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μάλλον είναι υπό την επήρεια. Και δεν θα έχει άδικο. Το παραδέχτηκε ο ίδιος άλλωστε λέγοντας ότι ακόμα είναι υπό την επήρεια υπνωτικών που είχε πάρει για να συνέλθει μετά από μία πτήση.

Δεν έμεινε εκεί όμως καθώς νιώθει τόσο άνετα που βγάζει τα τσιγάρα του και ανάβει ένα πολύ χαλαρός και cool. Ο Κολμπέρ μάλιστα του έδωσε και ένα τασάκι με το κοινό να γελά ασταμάτητα.

Ο 57χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε στην εκπομπή για να μιλήσει για το πρώτο του  μυθιστόρημα, το «Bob Honey Who Just Do Stuff», αλλά δεν σταματά εκεί. Αρχικά εξηγεί γιατί προτιμά πλέον το γράψιμο από την ηθοποιία: «Το καλύτερο πράγμα που φέρνει ένας ηθοποιός στα γυρίσματα μιας ταινίας είναι η αρμονική συνεργασία με τους υπόλοιπους. Κι εγώ όλο και περισσότερο δεν συνεργάζομαι πια καλά με άλλους. Γι’ αυτό και προτίμησα να γράψω μυθιστόρημα, γιατί δεν θα είχα συνεργάτες. Δούλεψα με μένα και δεν με απογοήτευσα καθόλου».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την αντιμετώπιση από τα στούντιο και γιατί ο καθένας φαντάζεται αυτό που θέλει: «Τους λες ότι θέλεις να φτιάξεις ένα πουλί και αυτοί σου δίνουν τα χρήματα για να το κάνεις. Αυτοί μπορεί να περιμένουν ένα γεράκι, αλλά εσύ είχες σκοπό να φτιάξεις ένα σπουργίτι και μετά αρχίζουν οι παρεξηγήσεις και οι απογοητεύσεις. Ενώ με το γράψιμο φτιάχνεις το σπουργίτι σου και το αφήνεις να πετάξει στον εκδότη, ο οποίος το βλέπει ολοκληρωμένο. Αυτό είναι, αν του αρέσει το παίρνει, αν όχι δεν φταίω εγώ. Ξέρει τι αγοράζει».

Δείτε παρακάτω την απολαυστική συνέντευξη.

localStorage.clear();


Πηγή