Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απέδειξε πόσο άντρας είναι»

Η προσωπική περιπέτεια της Άβας Γαλανοπούλου, η οποία καταστράφηκε οικονομικά έχει συγκινήσει τους πάντες. Η αγαπημένη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια βιώνει τον δικό της Γολγοθά και η περιπέτεια της αυτή, που έφτασε μέχρι και στα δικαστήρια, είχε σοβαρές επιπτώσεις και στην υγεία της.

Η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Ooh la la» και στη Σάσα Σταμάτη για τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Είμαι και εγώ ένας από τους ανθρώπους που προσπαθώ να αντιμετωπίσω τα όποια προβλήματα με αντοχή, υπομονή και κουράγιο. Αντλώ δύναμη από πολλά πράγματα. Από την αγάπη για τη ζωή, από την αγάπη που εισπράττεις από αυτούς που σε αγαπούσαν πάντα και σε αγαπούν. Εννοείται πως κάποιοι στα δύσκολα σε ξεχνούν. Αυτό συμβαίνει πάντα. Με μαθηματική ακρίβεια. Η ζωή σου κάνει κάτι άλλο. Ένα φοβερό δώρο, σου φέρνει ανθρώπους από το πουθενά. Εξαφανίζονται αυτοί που θεωρούσες δεδομένους, οι πολύ κοντινοί και η ζωή σου φέρνει δώρα. Ανθρώπους που δεν περίμενες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Από τα μεγαλύτερα δώρα που έχω πάρει στη ζωή μου χωρίς να το περιμένω, ήταν που ήρθε στο πλευρό μου ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Όσο ζω δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ήταν σπουδαίο αυτό που έκανε ο Σπύρος. Φοβερό. Δεν ξέρω τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Εύχομαι πραγματικά ο Θεός να του δίνει όλα τα καλά γιατί το αξίζει. Πάντα τον είχα στην καρδιά μου τον Σπύρο, απλά έδειξε πραγματικά πόσο άντρας είναι με αυτό που έκανε». Ο γνωστός ηθοποιός ήταν στο πλευρό της Γαλανοπούλου στο δικαστήριο και τη στήριξε πολύ σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας.

Όσο για την υπόθεση, που έχει πάει στα δικαστήρια, δήλωσε: «Είμαστε σε φάση που έχουμε μπροστά μας πολύ αγώνα. Δεν μου επιτρέπει ο δικηγόρος μου να μιλάω για αυτό επειδή δεν έχει λήξει η υπόθεση. Εγώ για εμένα θα ήθελα να ξαναβρώ τη ζωή μου, την ηρεμία μου, την ψυχική μου γαλήνη», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

localStorage.clear();


Πηγή