Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ο Σταμάτης Φασουλής μιλά για το J2US, τον Τρύφωνα Σαμαρά και την trash tv

Καλεσμένος στο Dot του Σαββάτου βρέθηκε ο Σταμάτης Φασουλής. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την δημοσιότητα που προσφέρει η τηλεόραση, την συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του J2US και την συμπάθεια που έχει στον Τρύφωνα Σαμαρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Φασουλής σημείωσε χαρακτηριστικά πως « η τηλεόραση είναι πολύ σημαντικό μέσο, γίνεσαι δημοφιλέστατος αλλά αυτό χάνεται μέσα σε μια νύχτα].

Όσον αφορά τον Τρύφωνα Σαμαρά και τις ιδιαίτερες του εμφανίσεις, μέχρι στιγμής, στο J2US, ο Σταμάτης Φασουλής παραδέχθηκε πως «Τον συμπαθώ για αυτό μπορεί να είμαι αυστηρός μαζί του. Γιατί τον συμπαθώ. Είναι εξαιρετικός».

Επιπλέον, ο δημοφιλής καλλιτέχνης διαχώρισε το ρόλο που έχει τώρα στο τραγουδιστικό σόου του OPEN με εκείνον που έχει στο θεατρικό σανίδι, δηλώνοντας πως όλα είναι ζωή! «Διασκεδάζω πολύ με το J2US. Ξενυχτούσα τα βράδια βλέποντας αντίστοιχα προγράμματα» συμπλήρωσε, επίσης, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ορίζοντας σαν ‘ένοχη απόλαυση’ το θρυλικό Ερωτοδικείο! Ήταν μεγάλη υπόθεση αυτή η εκπομπή με την Μιχαλονάκου! Όπως υπήρχε και μια εκπομπή που λεγόταν Trust Trash ο Χορταρέας, εξαιρετική, δεν την έχανα με τίποτα».


Πηγή