Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Ο σταρ της R&B, Usher είναι ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στο ημίχρονο του Super Bowl 2024

O γνωστός τραγουδιστής της R&B, Usher είναι ο καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl το 2024.

Ο πολυβραβευμένος ερμηνευτής θα είναι ο πρωταγωνιστής του μεγάλου σόου που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο ημίχρονο του Super Bowl στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των NFL, Apple Music και Roc Nation ο Αμερικανός σούπερ σταρ θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο στη σκηνή του Allegiant Stadium, στις 11 Φεβρουαρίου 2024.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι τιμή ζωής να καταφέρω επιτέλους να διαγράψω μια εμφάνιση στο Super Bowl από τη λίστα των ονείρων μου» ανέφερε ο Usher σε δήλωσή του. «Ανυπομονώ να παρουσιάσω στον κόσμο ένα σόου διαφορετικό από όσα έχει δει από εμένα στο παρελθόν» πρόσθεσε.

Sold out οι εμφανίσεις του Usher

Θα είναι η δεύτερη φορά που ανεβαίνει στη διάσημη σκηνή μετά το 2011 στο πλευρό των Black Eyed Peas. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει τις sold out εμφανίσεις του στο Λας Βέγκας με τίτλο «My Way The Las Vegas Residency» οι οποίες έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές. Ο βραβευμένος με 8 Grammy καλλιτέχνης, ο οποίος έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατ. άλμπουμ παγκοσμίως έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική σκηνή το 1994.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Usher είναι ένα είδωλο του οποίου η μουσική έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στο πολιτιστικό τοπίο σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του», δήλωσε ο Seth Dudowsky, επικεφαλής του τμήματος μουσικής του NFL.

Ο Αμερικανός σταρ της R&B, ο οποίος παίρνει την σκυτάλη από την περσινή, εντυπωσιακή εμφάνιση της Ριάνα, θα προστεθεί στη λίστα των κορυφαίων καλλιτεχνών που έχουν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl, όπως ήταν οι Μπιγιονσέ, Μαντόνα, Έμινεμ, U2, Lady Gaga και Μάικλ Τζάκσον.


Πηγή