Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο σύζυγος της Emily Ratajkowski της έκανε πρόταση γάμου με… συνδετήρα

Η Emily Ratajkowski παντρεύτηκε πριν από δύο μήνες στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης και μιλώντας στην εκπομπή «The Tonight Show» είπε να κάνει μερικές αποκαλύψεις.

Το 27χρονο μοντέλο είπε ότι ο αγαπημένος της Sebastian Bear-McClard, της ζήτησε να τον παντρευτεί, χρησιμοποιώντας έναν… συνδετήρα!

«Μου έκανε πρόταση γάμου στο Minetta Tavern (σ.σ. ένα γαλλικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη) και δεν είχε δαχτυλίδι… Πήρε τον συνδετήρα που συνόδευε το λογαριασμό μας και έφτιαξε ένα δαχτυλίδι, κάτι το οποίο βρήκα πολύ ρομαντικό. Και μετά φτιάξαμε τα πραγματικά μας δαχτυλίδια!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε την περιγραφή: «Πήγαμε στην Chinatown και αγοράσαμε λίγο χρυσό και τότε μου είπε “ας τον λιώσουμε για να φτιάξουμε τα δαχτυλίδια μας”. Τότε κι εγώ του απάντησα ότι “δεν μπορούμε απλά να λιώσουμε το χρυσό, είναι δύσκολο”, αλλά στη συνέχεια πήγε σε κάποιο κατάστημα στο κέντρο της πόλης και συνάντησε έναν ωραίο άνθρωπο, αυτόν τον καλό Ισραηλινό που του είπε “ξέρω πώς να το κάνω”. Έτσι, πήγαμε στο εργαστήριό του, όπου και έλιωσε τον χρυσό και έφτιαξε τα δαχτυλίδια. Υποτίθεται πως είναι προσωρινά, αλλά έχω δεθεί με το δαχτυλίδι μου και δε θέλω να το ξεφορτωθώ. Είναι κάτι που το νιώθω πολύ δικό μου και μοναδικό».

Όσον αφορά στον γάμο της, η ίδια είπε στον παρουσιαστή, Τζίμι Φάλον: «Υποθέτω πως ποτέ δεν ήξερα πώς θα ήθελα να είναι ο γάμος μου, ίσως γι’ αυτό δεν ήταν και τόσο παραδοσιακός».

localStorage.clear();


Πηγή