Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ο Τάσος Μπουγάς σχολίασε τις αντιδράσεις για τη διαφήμιση Jumbo: Ξίνισε η Θεοδωρίδου αλλά δεν με νοιάζει

Αντιδράσεις έχει πυροδοτήσει τις τελευταίες ημέρες η πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με τον Τάσο Μπουγά.

Στο διαφημιστικό σποτ ο τραγουδιστής που είναι γνωστός ευρέως και ως «Πλανητάρχης», έχει εκδιωχθεί υποτίθεται στη Σελήνη, επειδή στη Γη οι vegans δεν τον αφήνουν να ψήσει αρνί για να γιορτάσει το Πάσχα. Την ίδια στιγμή πίσω του, μια χορεύτρια ντυμένη λαγουδάκι κάνει pole dancing ενώ φαίνεται επίσης ένα αρνί στη σούβλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο τραγούδι της διαφήμισης, διασκευή του «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου, ο Τάσος Μπουγάς λέει: «Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας».

Τόσο το concept όσο και οι στίχοι προκάλεσαν αντιδράσεις από τους vegans αλλά και από την ίδια τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Τώρα ο Τάσος Μπουγάς θέλησε να δώσει τη δική τους απάντηση στις κριτικές μετά τη διαφήμιση.

Τάσος Μπουγάς: Εμαθα ότι ξίνισε η Θεοδωρίδου αλλά δεν με νοιάζει

Ο Τάσος Μπουγάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, όπου μετά από την ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει μιλήσει με την κ. Θεοδωρίδου, δήλωσε «όχι, δεν έχω καμία δουλειά με τη Θεοδωρίδου. Για τα τραγούδια έχουν σχέση αυτοί που τα γράφουν, όχι εμείς που τα τραγουδάμε. Άκουσε το αυτί μου ότι κάποιοι ξίνισαν, μάλλον αυτή που με ρώτησες (εννοώντας τη Νατάσα Θεοδωρίδου). Δεν της άρεσε που το είπε ο Μπουγάς. Δεν με ενδιαφέρει εμένα».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Μπουγάς ανέφερε πως «πολλοί από τον χώρο μας μου είπαν πως δεν άρεσε στην κ. Θεοδωρίδου. Ο κ. Θεοφάνους έχει δώσει την άδεια να το τραγουδήσω. Όλα τα άλλα είναι… μηδέν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε δηλώσεις της χτες η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε «είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μου δίνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια».


Πηγή