Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ο «Τίμος Δράκος» επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από χρόνια απουσίας

Ο «Τίμος Δράκος» επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από χρόνια απουσίας

Τον γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά της κρατικής τηλεόρασης, «Μικροί μεγάλοι». Όμως, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του ως «Τίμος Δράκος» στη σειρά «Λάμψη». Ο λόγος για τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια απουσίας επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «8 λέξεις».

Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο είδαμε πριν έναν μήνα, στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, να στέλνει «πακέτο» στον καλό του φίλο Κώστα Κόκλα, μίλησε στο TV Έθνος για το νέο του ρόλο, αποκαλύπτοντας πώς ήρθε η πρόταση, την οποία αποδέχτηκε.

«Η πρόταση ήρθε μετά την παρουσία μου στην εκπομπή “Πάμε πακέτο». Πιθανόν να με είδαν άνθρωποι της παραγωγής στη συγκεκριμένη εκπομπή κι ενδεχομένως να έπεσε το όνομά μου στο τραπέζι των συζητήσεων. Επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος μου έκανε τη σχετική πρόταση, την οποία αποδέχτηκα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε και στο ρόλο του «Τίμου Δράκου» που τον έκανε ευρέως γνωστό, αποκαλύπτοντας μάλιστα, για ποιο λόγο έφυγε από τη σειρά. «Κάποια στιγμή διαφωνήσαμε (σ.σ. με το Νίκο Φώσκολο) και σταμάτησε η συνεργασία μας. Μου είχε γράψει μία ιστορία που θεώρησα ότι δεν ήταν κοντά στον χαρακτήρα που είχαμε φτιάξει όλα εκείνα τα χρόνια. Για όσους θα θυμούνται, η ιστορία αυτή είχε να κάνει με τη Σάντρα που την είχε ερωτευθεί σφόδρα ο Γιάγκος Δράκος, και ήθελε από μένα, με βάση το σενάριο, να διεκδικήσω την ερωμένη του πατέρα μου. Αντέδρασα, του ζήτησα να με απαλλάξει από τα καθήκοντά μου και το έκανε», αποκάλυψε.

Ωστόσο, παραδέχεται ότι ο Νίκος Φώσκολος ήταν ένας άνθρωπος πολύ γενναιόδωρος με τους συνεργάτες του και πως 9 περίπου χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας του στη «Λάμψη», είχαν και πάλι προχωρήσει σε μία νέα συνεργασία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή