Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ο Τζάστιν Θερού μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Άνιστον

Ο χωρισμός της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία, στον κόσμο του Χόλιγουντ και όχι μόνο, τον περασμένο Φεβρουάριο. Το ζευγάρι δεν θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους, που τους οδήγησε στην απόφαση του χωρισμού. Ωστόσο, τα σενάρια από το επόμενο διάστημα μέχρι και σήμερα, δίνουν και παίρνουν.

Τόσο, όμως, η Άνιστον, όσο και ο Θερού έχουν επιλέξει το δρόμο της σιωπής, αποφεύγοντας να αναφέρονται στο διαζύγιό τους και τις φήμες που το συνοδεύουν εδώ κι εφτά μήνες. Γι’ αυτό και ο Τζάστιν Θερού ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός στο να δώσει συνέντευξη στους New York Times και να μιλήσει για το χωρισμό του με τη διάσημη ηθοποιό.

Αλλά τελικά υπέκυψε στην ιδέα της συνέντευξης. Αν και μετά το τέλος αυτής δε μπορούμε να πούμε ότι οι αναγνώστες έγιναν πιο… σοφοί. «Τα καλά νέα είναι ότι – και διαλέγω τις λέξεις μου πολύ προσεκτικά – μιλάμε για τον πιο ήπιο και αγαπημένο χωρισμό. Δεν υπήρξε καμία εχθρότητα» ανέφερε αρχικά ο Θερού.

Και πρόσθεσε: «Κανείς από τους δυο μας, δεν κατέληξε νεκρός, κανείς δεν πετάει πράγματα στον άλλο. Είναι ένας φιλικός χωρισμός. Ακούγεται βαρετό, αλλά ξέρετε ότι σεβόμαστε ο ένας τον άλλο αρκετά και ο χωρισμός μας ήταν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνος».

Οι δύο πρώην σύζυγοι, πριν γίνουν ζευγάρι, υπήρξαν φίλοι και τον πρώτο καιρό του διαζυγίου τους, το να παραμείνουν φίλοι, ακουγόταν ότι ήταν στις προτεραιότητές τους. Και αυτό τονίζει και ο Θερού. «Η φιλία μας αλλάζει και διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα και αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε και οι δύο περήφανοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, κατά καιρούς τα δημοσιεύματα έχουν αντίθετη άποψη, «φέρνοντας» το ζευγάρι σε κόντρα, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο Θερού έδειξε από την πρώτη στιγμή, ότι είναι αποφασισμένος να κάνει τη ζωή του ως φρεσκοχωρισμένος. Ακόμη και με γνωστές της πρώην συζύγου του.

localStorage.clear();


Πηγή