Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες με την έγκυο σύζυγό του -Ξεπέρασαν τα 5 εκατ. likes [εικόνες]

Η μέλλουσα μαμά Χέιλι Μπάλντουιν πόζαρε μαζί με το σύζυγό της Τζάστιν Μπίμπερ για μια σειρά τρυφερών φωτογραφιών, τις οποίες στην συνέχεια κοινοποίησε ο Καναδός σταρ σε μια ανάρτησή του στο Instagram.

Οι τρυφερές φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού έχουν ξεπεράσει ήδη τα 5 εκατομμύρια likes.

Το διάσημο ζευγάρι φωτογραφήθηκε ντυμένο casual με το μοντέλο να αποκαλύπτει την φουσκωμένη κοιλίτσα της ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα μοιράζονται ένα φιλί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Χέιλι αναδημοσίευσε την ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και την συνόδευσε με την λεζάντα «Μαμά και Μπαμπάς».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, ο σταρ πόσταρε και άλλες φωτογραφίες με την έγκυο σύζυγό του, γράφοντας στη λεζάντα: «They wish baby, they wish».

Οι φωτογραφίες έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στους θαυμαστές τους καθώς τα likes και τα σχόλια στο Instagram πέφτουν βροχή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τζάστιν-Χέιλι Μπίμπερ: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και το όνομα του μωρού

Στις 9 Μαΐου, οι δύο τους αποκάλυψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς αφού ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους αιφνιδιάζοντας τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Μετά την ανακοίνωση μια πηγή είπε στο People πως «έχουν ένα όνομα που πιστεύουν ότι είναι τέλειο» για το μωρό και «ανυπομονούν για τον ερχομό του».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις 7 Ιουλίου 2018 και παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

Φωτογραφίες: Instagram


Πηγή