Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ θα εκδώσει βιβλίο

Σε έναν ακόμη τομέα ετοιμάζεται να επεκταθεί ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος θα κάνει έναν flash back στο παρελθόν, με την έκδοση ενός βιβλίου. Η δημιουργία του βραβευμένου με Grammy τραγουδιστή και ηθοποιού θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και θα έχει τίτλο «Hindsight & All the Things I Can’t See in Front of Me».

Όπως ανακοινώθηκε από το Harper Design και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το βιβλίο θα περιλαμβάνει φωτογραφίες από το προσωπικό αρχείο, καθώς και «ανέκδοτες σκέψεις και παρατηρήσεις» του καλλιτέχνη.

Η ημερομηνία έκδοσής του θα είναι η 30ή Οκτωβρίου. Γράφτηκε από την Σάντρα Μαρκ, ενώ σχεδιάστηκε από τον γραφίστα Μίχαελ Μπιέρουτ.

Ο Τίμπερλεϊκ δήλωσε ότι το βιβλίο θα αναδείξει μερικούς από τους «σημαντικούς ανθρώπους και τα μέρη» που σημάδεψαν την καριέρα του. Είπε επίσης, σύμφωνα με το Page Six, ότι θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στη σύζυγό του και ηθοποιό Τζέσικα Μπίελ και τον 3χρονο γιο τους Σίλας.

Σύμφωνα με το Harper, ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει τα πάντα από τα χρόνια του με το συγκρότημα N Sync, καθώς και τις εμφανίσεις του στο σόου «Saturday Night Live».

localStorage.clear();


Πηγή