Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Ο Τζέισον Στέιθαμ γίνεται πατέρας για δεύτερη φορά -Καλωσορίζει στον κόσμο την κόρη του

Πατέρας γίνεται ο Τζέισον Στέιθαμ για δεύτερη φορά, καθώς φέρνει στον κόσμο την κόρη του με τη σύντροφό του, το μοντέλο Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι.

Την είδηση αποκαλύπτει η «Daily Mail», επικαλούμενη αποκλειστικές πληροφορίες, που αναφέρουν ότι γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του ζευγαριού.

Η σύντροφος του Τζέισον Στέιθαμ είχε αποκαλύψει πως περιμένει το δεύτερο παιδί της, ενώ έχει δείξει τη φουσκωμένη κοιλιά της σε φωτογραφίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοντινός άνθρωπος του ζευγαριού αποκάλυψε στην «Daily Mail» πως το παιδί ήρθε πλέον στον κόσμο.

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι, που είναι μαζί από το 2010, έχουν ήδη ένα παιδί, τον Τζακ Όσκαρ, που είναι 4 ετών.

Πέρυσι, η Ρόζι είχε δηλώσει πως εκείνη και ο Στέιθαμ θα ήθελαν πολύ να κάνουν περισσότερα παιδιά, και πως η διαφορά ηλικίας τους (20 χρόνια) δεν αποτελεί πρόβλημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας αριθμός», είχε πει η Χάντινγκτον-Γουάιτλι.

Όταν είχε ρωτηθεί σχετικά με το ποιο είναι το αγαπημένο της χαρακτηριστικό του συντρόφου της, είχε απαντήσει: «Είναι ένας υπέροχος μπαμπάς, ένας υποστηρικτικός και προστατευτικός σύντροφος και είναι επίσης και πολύ αστείος», αν και αργότερα πρόσθεσε πως η ίδια έχει καλύτερο χιούμορ.


Πηγή