Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Ο Τζορτζ Μάικλ είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει 4 φορές και να μαχαιρωθεί 25»

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο τελευταίος σύντροφος Τζορτζ Μάικλ. Σε μία νέα «έκρηξη» μέσω των social media ο Fadi Fawaz έγραψε ότι ο διάσημος τραγουδιστής είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει τέσσερις φορές, ενώ υποστηρίζει ότι είχε προσπαθήσει να μαχαιρώσει τον εαυτό του 25 φορές. Λέει μάλιστα ότι ο Τζόρτζ Μάικλ του είχε εκμυστηρευτεί πολλές φορές ότι «δεν θέλει άλλο αυτή τη ζωή».

«Δεν μου περιέγραψε ποτέ πώς έκανε αυτές τις απόπειρες. Την τελευταία φορά που τον ρώτησα, «δεν είσαι χαρούμενος που δεν τα κατάφερες;», μου απάντησε: «Όχι».

«Ήθελε να πεθάνει διακαώς. Και το ήθελε πολύ καιρό, πριν» λέει.

Στη συνέχεια περιγράφει πώς τον βρήκε νεκρό, την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016:

«Το δεξί του χέρι ήταν επάνω στο πρόσωπό του και τα δάχτυλά του στο πηγούνι του. Το πρόσωπό του ήταν ήρεμο. Τον ακούμπησα, ήταν κρύος. Τα πόδια του ήταν ενωμένα. Δεν μπορούσα με βεβαιότητα να πω ότι ήταν νεκρός, μέχρι τη στιγμή που είδα μελανιασμένα τα χέρια του. Τον σκούντησα και φώναξα “Τζορτζ Τζορτζ” αλλά δεν αποκρίθηκε».

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τελευταίος σύντροφος του τραγουδιστή ξεσπά μέσω των social media.

Τον περασμένο Αύγουστο, σε ένα διαδικτυακό του παραλήρημα, μεταξύ άλλων, έγραφε ότι ο Τζορτζ Μάικλ δεν πέθανε από φυσικά αίτια, όπως ανέφερε το επίσημο πόρισμα του θανάτου του, αλλά αυτοκτόνησε. «Ο Τζορτζ είχε κάνει πέντε απόπειρες αυτοκτονίας. Για ένα 24ωρο ήταν νεκρός και τον βρήκανε μετά» έγραφε σε κάποια από τα tweets του. Ωστόσο συγγενείς του τραγουδιστή «δικαιολόγησαν» το ξέσπασμά του επειδή τον πέταξε εκτός διαθήκης.

localStorage.clear();


Πηγή