Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ο Τζούλιαν Ασάνζ μιλά για πρώτη φορά για την Πάμελα Άντερσον και το «ειδύλλιό» τους

Έξι φορές το τελευταίο πεντάμηνο η γοητευτική Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τον «Mr Wikileaks» Τζούλιαν Ασάνζ στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνου και οι φήμες για την ερωτική σχέση μεταξύ τους έδωσαν και πήραν.

Για πρώτη φορά όμως ο ίδιος ο Τζούλιαν Άσανζ μίλησε για την 49χρονη πάλαι ποτέ σεξοβόμβα και τις συναντήσεις τους.

Μιλώντας στους Αυστραλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς Kyle And Jackie O χαρακτήρισε την ηθοποιό ελκυστική και εντυπωσιακή φιγούρα.

Ο 45χρονος ιδρυτής του Wikileaks αποκάλυψε πως η Άντερσον βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας να μπορέσει να φύγει από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, όπου παραμένει από το 2012.

Όταν τον ρώτησαν για την πρώην σταρ του Baywatch ο Ασάνζ αναγνώρισε πως υπάρχει δημόσιο ενδιαφέρον για τη σχέση τους και τόνισε πως το πόσο εντυπωσιακή είναι προσελκύει ακόμα περισσότερο την προσοχή.

wikiasalk3

«Είναι ένα ελκυστικός άνθρωπος με πολύ ελκυστική προσωπικότητα και εξυπνάδα… Δεν είναι καθόλου χαζή» τόνισε.

Στην ερώτηση όμως εάν ήταν ερωτευμένος μαζί της, απέφυγε να απαντήσει. «Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει περισσότερα για να βγάλει αυτόν τον Αυστραλό, εμένα, από εδώ, από ότι οι Γκίλαρντ, Ραντ, Άμποτ και Τέρνμπουλ μαζί» σημείωσε, αναφερόμενος στους τελευταίους τέσσερις πρωθυπουργούς της Αυστραλίας.

«Δεν θα έπρεπε να κάνει η Πάμελα Άντερσον τη δουλειά της αυστραλιανής κυβέρνησης, όσο ικανή κι αν είναι» πρόσθεσε.

wikiasalk4

«Μου αρέσει, είναι υπέροχη. Δεν θα μπω σε προσωπικές λεπτομέρειες» ήταν η αναφορά του όταν οι παραγωγοί τον πίεσαν ακόμα περισσότερο να μιλήσει για τη σχέση τους. Όταν πάντως του ζήτησαν να στείλει πρώτα σε εκείνους το προσκλητήριο γάμου εκείνος απάντησε «οκ».

Η Πάμελα Άντερσον βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Βρετανία και μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Άσανζ τον χαρακτήρισε «ηρωικό» και «σημαντικό πρόσωπο».

Ο Άσανζ έχει καταφύγει στην πρεσβεία του Ισημερινού από τον Ιούνιο του 2012 για να αποφύγει την έκδοσή του στη Σουηδία όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό.

wikiasalk5


Πηγή