Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο Τζόνα Χιλ αγνώριστος -Ο χοντρούλης σταρ του Χόλιγουντ έγινε άλλος άνθρωπος[εικόνες]

Ο κινηματογραφικός αστέρας του Χόλιγουντ, απαθανατίστηκε να κάνει σερφ και ήταν πραγματικά αγνώριστος, πραγματική πρόκληση να εντοπίσει κάποιος ποιος είναι.

Με ένα μακρύ μούσι και πολύ διαφορεετική σιλουέτα από αυτήν που τον γνώρισε το ευρύ κοινό, μέσα από μια αρκετά πλούσια κινηματογραφική καριέρα, με πολλές ταινίες, χαρακτηριστικούς ρόλους και στο πλευρό, εμβληματικών ηθοποιών και σκηνοθετών, ο Τζόνα Χιλ δεν θυμίζει σε τίποτα τον ευτραφή, νέο που γνωρίσαμε στα πρώτα του βήματα πριν από μια δεκαπενταετία τουλάχιστον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός του 21 Jump Street, του λύκου της Wall Street, του
Moneyball, Don’t Look Up και του Superbad μεταξύ πολλών άλλων ταινιών στις οποίες έχει συμμετάσχει, βρέθηκε στην Καλιφόρνια να απολαμβάνει τα κύματα.

Ο Τζόνα έχει δει το βάρος του να αυξομειώνεται με τα χρόνια και ο σταρ -που πάσχει από κρίσεις άγχους- παραδέχτηκε ότι το υπερβολικό βάρος που είχε ως παιδί τον έχει ταλαιπωρήσει.

«Όταν ήμουν παιδί, η άσκηση και η δίαιτα πλαισιώνονταν για μένα σαν: “Υπάρχει κάτι λάθος με την εμφάνισή σου”, είχε πει σε συνέντευξη, σύμφωναμ ε το ρεπορτάζ της βρετανικής Sun.

«Αλλά ποτέ δεν μου προτάθηκε η άσκηση και η δίαιτα από την άποψη της ψυχικής υγείας. Απλά εύχομαι να παρουσιαζόταν αυτό στους ανθρώπους διαφορετικά», είχε δηλώσει.

Ο Τζόνα Χιλ κάνει σερφ
Ο Τζόνα Χιλ κάνει σερφ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Jonah είπε ότι μέσα του εξακολουθεί να αισθάνεται σαν «ένα 14χρονο αγόρι που είναι πολύ υπέρβαρο και έχει ακμή και αισθάνεται πολύ ανεπιθύμητος στον κόσμο».

Πρωτοεμφανίστηκε στις οθόνες μας στις κωμωδίες Accepted το 2006 και Superbad το 2007.

Είπε ότι ο συμπρωταγωνιστής του στο 21 Jump Street, Τσάνινγκ Τέιτουμ, τον ενθάρρυνε να προσλάβει έναν διατροφολόγο και προσωπικό γυμναστή το 2011.

Κατάφερε να χάσει εντυπωσιακά 40 κιλά, αλλά τα ξαναπήρε ενώ πρωταγωνιστούσε στην ταινία The Wolf of Wall Street το 2013. Μετά την κυκλοφορία της ταινίας War Dogs το 2016 ο Τζόνα αδυνάτισε ξανά και έκτοτε έχει καταφέρει να παραμείνει σε φόρμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Tζονα Χιλ στο Χόλιγουντ από το 2007

2007/ ΑP
2007/ ΑP
2011/ AP
2011/ AP
2016/ AP
2016/ AP
2017
2017

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2018/ AP
2018/ AP
2021/ AP
2021/ AP
2023
2023

Πηγή