Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ο Τζόνι Ντεπ έγραψε «σ’αγαπώ» με το αίμα του - Νέες αποκαλύψεις για την σχέση του με την Άμπερ Χερντ

Ο Τζόνι Ντεπ έγραψε «σ’αγαπώ» με το αίμα του – Νέες αποκαλύψεις για την σχέση του με την Άμπερ Χερντ

Νέες κατηγορίες κατά του Τζόνι Ντεπ ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά την τρίτη μέρα εκδίκασης της αγωγής που έχει καταθέσει ο ηθοποιός κατά της εφημερίδας Sun.

Αυτή τη φορά, η πρώην σύζυγος του, Άμπερ Χερντ τον κατηγόρησε ότι έγραψε «Σ’ αγαπώ» στον καθρέφτη με το αίμα του.

Η δικηγόρος απευθυνόμενη στον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής» ρώτησε: «Είχατε βυθίσει το τραυματισμένο δάχτυλό σας σε μπογιά για να γράψετε τα γκράφιτι;» και εκείνος απάντησε: «Άρχισα να χρησιμοποιώ το αίμα από το δάχτυλό μου».

Σε έκθεση που παρουσιάστηκε, όπως αναμεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης που έχουν στραμμένη την προσοχή τους πάνω στη δίκη, η Άμπερ Χερντ περιέγραψε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου περιέγραψε το συγκεκριμένο περιστατικό: «Κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο, αφού ο Ντεπ της έσκισε το νυχτικό, την πέταξε σε ένα τραπέζι πινγκ πονγκ και την έπνιξε κόντρα στο ψυγείο πριν από 5 χρόνια».

Αναφορικά με το κομμένο δάχτυλο του Τζόνι Ντεπ, η πρώην σύζυγος του ισχυρίστηκε ότι εκείνος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μιας έκρηξης οργής του πάνω σε καβγά που είχαν.

Ο Τζόνι Ντεπ, κατά το παρελθόν έχει αναφερθεί στο κομμένο του δάχτυλο και είχε υποστηρίξει πως αυτό κόπηκε όταν η Άμπερ του πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι βότκας κατά τη διάρκεια ενός καβγά τους.


Πηγή