Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ο Τζόνι Ντεπ για πρώτη φορά απαντά σε όλα όσα τον κατηγορούν

Τα τελευταία χρόνια για τον Τζόνι Ντεπ χαρακτηρίζονται ως τα πιο δύσκολα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο έρωτας και ο σύντομος γάμος του με την Άμπερ Χερντ έφεραν έναν επεισοδιακό χωρισμό και τον διάσημο ηθοποιό στη θέση του κατηγορούμενου, για βιαιότητα και ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του.

Το διαζύγιο αυτό ήταν και η αρχή μίας σκοτεινής περιόδου για τον Ντεπ, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της Χερντ, την Δικαιοσύνη, την κατακραυγή του κόσμου, ένα μεγάλο μέρος του Χόλιγουντ που τον αντιμετώπισε (και συνεχίζει όπως λέει) με καχυποψία και μία οικονομική καταστροφή, που συνοδεύτηκε με την άγρια αντιπαράθεσή του με τον πρώην ατζέντη του.

Ο Ντεπ είχε μιλήσει κατά καιρούς για όσα του συμβαίνουν, όμως, η συνέντευξή του στη βρετανική έκδοση στο GQ είναι η πρώτη, που μιλάει τόσο ανοιχτά για τον επεισοδιακό του χωρισμό με την πρώην του, αλλά και τις επιπτώσεις που είχε στα δύο παιδιά, που έχει αποκτήσει από την πολύχρονη σχέση του με την Βανέσα Παραντί. Και δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν θα σταματήσει, μέχρι να λάμψει η αλήθεια.

Ο ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά ότι χτύπησε την Χερντ, όπως τον κατηγορούσε, εξηγώντας ότι εκείνη είχε βρεθεί σε πάρτι την επόμενη ημέρα. Μάλιστα, τονίζει ότι ποτέ δεν θα έκανε κακό σε κάποιον που αγαπάει. Και την πρώην σύζυγό του, την αγάπησε. Επίσης, αποκαλύπτει ότι και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι μετά την κλήση της Χερντ την Άνοιξη του 2016, δεν είδαν τίποτα σπασμένο στο σημείο, κανένα σημάδι. Της πρότειναν να πάει στις Πρώτες Βοήθειες, αλλά εκείνη αρνήθηκε, ενώ μία ή δύο ημέρες αργότερα, είχε μία μώλωπα στο πρόσωπό της.

Αναφέρθηκε, όμως, και στις επιπτώσεις που είχε αυτή η ιστορία στα δύο του παιδιά, τα οποία διανύουν την εφηβεία. «Σαφώς και είχε επιπτώσεις στα παιδιά μου. Σίγουρα, δεν ήταν εύκολο για τον 14χρονο γιο μου να πηγαίνει στο σχολείο και οι συμμαθητές του να του δείχνουν τα περιοδικά και να του λένε: κοίτα τι έκανε ο μπαμπάς σου.  Γιατί να περάσει ο γιος μου αυτή τη διαδικασία; Γιατί να την περάσει η κόρη μου» δηλώνει χαρακτηριστικά. Και δηλώνει κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους, με το γνωστό του ύφος ότι δεν πρόκειται να σταματήσει, μέχρι να λάμψει η αλήθεια.

«Δεν θα σταματήσω ποτέ να παλεύω. Ποτέ. Αυτοί οι γ@@@ με πυροβόλησαν. Μία τέτοια ιστορία παίρνει καιρό για να ξεπεραστεί και να ξεχαστεί. Θέλω να λάμψει η αλήθεια. Αυτή είναι η μεγαλύτερη εμμονή μου, στον κόσμο. Η γ@@@ αλήθεια…» δήλωσε χαρακτηριστικά.

localStorage.clear();


Πηγή