Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ο τραγουδιστής των Queens of the Stone Age κλώτσησε φωτογράφο στο πρόσωπο

Ο frontman του συγκροτήματος Queens of the Stone Age, τραγουδιστής και κιθαρίστας της μπάντας, Τζος Χομ, ζήτησε χθες συγγνώμη, επειδή κλώτσησε μια φωτογράφο στο πρόσωπο, την ώρα που εκείνη έβγαζε φωτογραφίες την ώρα συναυλίας.

Ο Χομ, ο οποίος εμφανιζόταν στο Λος Άντζελες, φαίνεται σε βίντεο να προχωράει σε αυτήν την ακατανόητη ενέργεια, στο πλαίσιο του ετήσιου εορταστικού φεστιβάλ του ραδιοφωνικού σταθμού KROQ. Η φωτογράφος του πρακτορείου Shutterstock, Τσέλσι Λόρεν, υποστήριξε ότι πέρασε τη νύχτα στα επείγοντα του νοσοκομείου και ότι ακόμη έχει μελανιά στο φρύδι της και νιώθει ναυτία.

«Η επίθεση σε οποιαδήποτε μορφή δεν επιτρέπεται, όποια και αν είναι η δικαιολογία», έγραψε η Λόρεν στο Instagram. Όπως εκτίμησε η ίδια, ο Χομ ενδεχομένως να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ. Η Λόρεν ανήρτησε μάλιστα μια φωτογραφία του Χομ να χαμογελάει ενώ στάζει αίμα στο πρόσωπό του, έχοντας αυτοτραυματιστεί στο μέτωπο με μαχαίρι.

«Βρισκόμουν εκεί που μου επιτρεπόταν, δεν παραβίασα κανονισμούς, απλώς προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου», έγραψε η Λόρεν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Thanks to @joshhomme @queensofthestoneage I now get to spend my night in the ER. Seriously, WHO DOES THAT?!? #joshhomme #queensofthestoneage #qotsa #qotsafamily #concertphotography #musicphotographer

A post shared by Chelsea Lauren (@chelsealaurenla) on Dec 9, 2017 at 11:38pm PST

Ο Χομ ζήτησε συγγνώμη και χαρακτήρισε το περιστατικό ατύχημα. Όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε ότι «ήταν χαμένος στην ερμηνεία του» και ότι κλώτσησε και τεχνολογικό εξοπλισμό. «Δεν θα προκαλούσα βλάβη από πρόθεση σε κανέναν εργαζόμενο ή θεατή του σόου μας και ελπίζω η Τσέλσι να δεχτεί την ειλικρινή μου συγγνώμη», έγραψε ο μουσικός στο Twitter.

Η εξήγηση που έδωσε για να αιτιολογήσει τη συμπεριφορά του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάποιοι ζήτησαν να του απαγγελθούν κατηγορίες. Ο Χομ ζει στην έρημο της νοτιοανατολικής Καλιφόρνιας και έχει συνεργαστεί με τον θρύλο της πανκ, Ίγκι Ποπ, στο τελευταίο άλμπουμ του.

Ο 44χρονος καλλιτέχνης είναι επίσης συνιδρυτής της μπάντας Eagles of Death Metal, αλλά δεν βρισκόταν μαζί με το συγκρότημα στο Παρίσι, όταν πραγματοποιήθηκε η τρομοκρατική επίθεση στη διάρκεια συναυλίας τους το 2015.

localStorage.clear();


Πηγή