Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο τρελός πόλεμος της Σακίρα με την πεθερά της, μητέρα του Πικέ -Τα viral βίντεο με τα απίστευτα σκηνικά

Μετά το αρχικό σοκ της ανακάλυψης ότι ο επί 12 χρόνια σύντροφος της, Ζεράρ Πικέ, την απατά, η Σακίρα βγήκε στην αντεπίθεση και αποφάσισε να του δείξει πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πήραν φωτιά» όταν η Κολομβιανή ποπ σταρ κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «BZRP Music Session #53». Πρόκειται για ένα χορευτικό κομμάτι που περιέχει σπόντες για τον πρώην της, το οποίο σημείωσε ρεκόρ 82 εκατομμυρίων προβολών μέσα σε 24 ώρες στο YouTube.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σακίρα όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού τοποθέτησε μια κούκλα μάγισσα σε φυσικό μέγεθος στο μπαλκόνι της στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, σε μια προφανή ειρωνεία προς τη μητέρα του πρώην συντρόφου της, που μένει δίπλα.

Τώρα, όπως δήλωσαν πηγές στο Page Six, δουλεύει ένα «πολύ δυνατό» νέο τραγούδι με τον Κολομβιανό καλλιτέχνη Karol G που αναμένεται να περιλαμβάνει ακόμα περισσότερες αναφορές στον πρώην της, Ζεράρντ Πικέ.

Ο Κολομβιανός τραγουδοποιός Kevyn Cruz, πιο γνωστός ως Keityn, δήλωσε στο Page Six ότι ορισμένοι στίχοι κόπηκαν από την τελική έκδοση του νέου τραγουδιού της Σακίρα, επειδή ήταν πολύ επιθετικοί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Σακίρα πάντα θα τραγουδάει αυτό που νιώθει. Όταν είναι ερωτευμένη, τραγουδάει ένα ερωτικό τραγούδι – αλλά όταν είναι σε μεταβατικό στάδιο, συνθέτει ένα τραγούδι εκδίκησης γιατί θέλει να δείξει πώς νιώθει», δήλωσε ο Keityn. «Αυτό ακριβώς ήθελε εδώ».

Ο Πικέ ψιθυρίζει κάτι στο αυτί της Σακίρα
Πικέ και Σακρία τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους / Φωτογραφία: AP Photo/Alan Diaz

Όταν η μητέρα του Πικέ άρπαξε από το πρόσωπο τη Σακίρα

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral ένα παλιό βίντεο, που κυκλοφόρησε στο Twitter, το οποίο δείχνει τη μητέρα του Ζεράρ Πικέ, Μονσερά Μπερναμπέου, να κάνει μια χειρονομία στη πρώην νύφη της.

Το βίντεο, σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola!, είναι τραβηγμένο από την εκδήλωση La Festa de l’Esport Catala, στη Βαρκελώνη, το 2017, όπου ο Ζεράρ Πικέ είχε παραβρεθεί μαζί με τη μητέρα του και τη Σακίρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, νύφη και πεθερά διακρίνονται να συνομιλούν δίπλα στον ποδοσφαιριστή και σε κάποιο σημείο της κουβέντας η Μονσερά Μπερναμπέου πιάνει σφιχτά με το αριστερό της χέρι το πρόσωπο της Σακίρα και στη συνέχεια της κάνει νόημα να σωπάσει.

Μόλις όμως αντιλαμβάνεται πως οι κάμερες καταγράφουν το περιστατικό, αλλάζει ύφος και, αφού της χαμογελά, την πιάνει από τον ώμο.

Η αντίδραση της Σακίρα δεν φαίνεται, επειδή η πλάτη της είναι γυρισμένη στην κάμερα, αλλά δεν μοιάζει με φιλική συζήτηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ζεράρ Πικέ, μάλιστα, είναι αυτός που εντοπίζει τις κάμερες και κάτι ψιθυρίζει στη μητέρα του, ενώ ζητά από τον σωματοφύλακα να πει στους φωτογράφους να σταματήσουν να καταγράφουν.

Ο «πόλεμος» μεταξύ Σακίρα και πεθερικών -Ο τοίχος που χτίζει η τραγουδίστρια

Κάποτε η μία
έπλεκε το εγκώμιο της άλλης με τη Σακίρα
να αναφέρεται στοργικά στη Montserrat Bernabéu
ως «η μικρή μου πεθερά».

Αλλά τώρα έχει ξεσπάσει άγρια κόντρα μεταξύ τους, μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας από τον Ζεράρ Πικέ, με τον οποίο ήταν 12 χρόνια μαζί.

Η Σακίρα, η οποία ζει δίπλα στους γονείς του πρώην της σε μια περιφραγμένη κοινότητα στη Βαρκελώνη, έριξε μια σπόντα στην 60χρονη Montserrat στο κομμάτι που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες- και στη συνέχεια έπαιξε το τραγούδι σε πλήρη ένταση για να το ακούσουν τα πεθερικά της.

Ο Ζεράρντ Πικέ με την νέα του σύντροφο και τους γονείς του
Ο Ζεράρντ Πικέ με τη νέα του σύντροφο και τους γονείς του / Φωτογραφία: Twitter/
Javier PozaInforma

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα, η Σακίρα φαίνεται ότι προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί περισσότερο από την οικογένεια Πικέ, χτίζοντας έναν τοίχο γύρω από την έπαυλη, η οποία σύντομα θα βγει προς πώληση στο πλαίσιο του διακανονισμού του χωρισμού.

Η 45χρονη Κολομβιανή λέγεται ότι είναι έξαλλη με τους γονείς του Πικέ, αφού υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες τη νέα του ερωμένη, την 23χρονη Κλάρα Κία.

Η πέτρα του σκανδάλου Κλάρα Κία Μάρτι
Η πέτρα του σκανδάλου Κλάρα Κία Μάρτι

Ο χωρισμός τους το περασμένο καλοκαίρι οδήγησε σε έναν πικρό πόλεμο λέξεων μεταξύ της Σακίρα και του Πικέ. Πρόκειται για μια τοξική τροπή των γεγονότων για την οικογένεια, η οποία ισχυριζόταν ότι ήταν κοντά κατά τη διάρκεια του 12ετούς έρωτα του ζευγαριού. Το ειδύλλιό τους, ξεκίνησε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι της Σακίρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, “Waka Waka (This Time for Africa)”.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2015, μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου Sasha, το ζευγάρι ξόδεψε 4,9 εκατομμύρια λίρες για μια έπαυλη στο Ciutat Diagonal, μια από τις πιο αποκλειστικές περιφραγμένες κοινότητες της Ισπανίας, μόλις μισή ώρα από το κέντρο της Βαρκελώνης.

Η εντυπωσιακή έπαυλη, με θέα στη θάλασσα, εκτείνεται σε 1.500 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, δύο κουζίνες, πισίνα με καταρράκτη, γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών και ιδιωτικό κινηματογράφο.

Η σχέση της Σακίρα με τα πεθερικά της

Θέλοντας να είναι κοντά στα εγγόνια τους, η Μοντσεράτ, διακεκριμένη νευρολόγος, και ο δικηγόρος σύζυγός της μετακόμισαν στο διπλανό ακίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκείνη την εποχή, οι σχέσεις ήταν καλές και η Σακίρα περνούσε πολύ χρόνο με τη Montserrat, παρακολουθώντας μαζί διάφορες εκδηλώσεις και δημοσιεύοντας οικογενειακά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός από τη βοήθεια στη φροντίδα των δύο αγοριών, οι γονείς του Πικέ φρόντιζαν το σπίτι όταν έλειπαν και κοιμόντουσαν στον επάνω όροφο το 2018 όταν έγινε διάρρηξη, με τους επιδρομείς να κλέβουν ακριβά ρολόγια και κοσμήματα αξίας χιλιάδων λιρών.

Ο Gerard Pique, η Shakira και οι γονείς του Pique, Joan Pique και Montserrat Caballe
Ο Gerard Pique, η Shakira και οι γονείς του Pique, Joan Pique και Montserrat Caballe / Φωτογραφία: Getty Images

Σε συνέντευξή της στη Vogue, η Montserrat περιέγραψε τη Σακίρα ως «ένα θεαματικό πρόσωπο, μια απλή γυναίκα με μεγάλες αξίες που τυχαίνει επίσης να είναι η δεύτερη πιο σημαντική γυναίκα στο χώρο του θεάματος. Τη βρίσκω ένα συναρπαστικό πρόσωπο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Ιούνιο του 2021, η τραγουδίστρια ειρωνεύτηκε ευγενικά τη μαμά του συντρόφου της που τη συμβούλευσε να κόψει τις διάσημες μπούκλες της σε ένα κομψό καρέ, όπως την είδαμε σε μια τελετή προς τιμήν της που διοργάνωσε το γαλλικό υπουργείο Πολιτισμού το 2012.

Σε ένα βίντεο της Vogue, το οποίο έχει γίνει viral από τότε που ξέσπασε ο καυγάς, λέει: «Ωωωω, πόσο τρομερό, αυτό είναι ένα πραγματικά κακό κούρεμα. Πήρα τη συμβουλή της πεθεράς μου. Μου είπε ‘Ει, γιατί δεν κόβεις τα μαλλιά σου; Είναι πραγματικά κατεστραμμένα.’ Κι εγώ απάντησα: ‘Α, α-χα’».

«Το χειρότερο λάθος της ζωής μου. Πεθερά, δεν θα ακολουθήσω ποτέ ξανά τις συστάσεις σου για την υγεία και την ομορφιά», είχε πει σε συνέντευξή της, προσφέροντας μια πρόγευση για το τι θα ακολουθούσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σοκαριστικός χωρισμός Σακίρα – Πικέ

Δεδομένης της
προηγούμενης στενής τους σχέσης, η
Σακίρα ίσως περίμενε ότι τα πεθερικά
της θα καταδίκαζαν το ειδύλλιο του γιου
τους με την Κλάρα – το οποίο φέρεται να
ξεκίνησε μήνες πριν από τον χωρισμό του
2022.

Οι φήμες ότι ο
πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα διατηρούσε
δεσμό εμφανίστηκαν τον Ιούνιο και λίγες
μέρες αργότερα, το ζευγάρι σόκαρε τους
θαυμαστές του όταν κυκλοφόρησε μια
κοινή δήλωση με την οποία ανακοίνωσε
τον χωρισμό του, προσθέτοντας: «Για την
ευημερία των παιδιών μας, τα οποία
αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά
μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική
μας ζωή. Σας ευχαριστούμε για την
κατανόησή σας».

Πικέ, Σακίρα πιασμένοι χέρι - χέρι
Πικέ, Σακίρα / Φωτογραφία: Shutterstock

Η ισπανική El
Periodico ανέφερε ότι ζούσαν χωριστά εδώ
και μερικές εβδομάδες, αφού η Σακίρα
έδιωξε τον Πικέ από το οικογενειακό
σπίτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρεις μήνες
αργότερα, έγινε έξαλλη όταν εκείνος
δημοσιοποίησε τη νέα του φίλη Clara, 22 ετών
τότε, και πληγώθηκε και εξοργίστηκε
όταν ανακάλυψε ότι οι γονείς του
υποστήριξαν ενεργά το «ειδύλλιό» του
από την αρχή.

Το ζευγάρι έκανε
συχνές επισκέψεις στο σπίτι των γονιών
του, μπροστά στα μάτια της περιφρονημένης
τραγουδίστριας, και προσκαλούσε τη
φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων να
χρησιμοποιήσει την πισίνα τους.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Σακίρα είχε πει ότι ήταν «συντετριμμένη» μετά από πλάνα από μια συνέντευξη στο zoom από τον Αύγουστο του 2021, που φάνηκε να δείχνουν την Κλάρα στο φόντο του οικογενειακού σπιτιού – δέκα μήνες πριν το ζευγάρι ανακοινώσει το χωρισμό του – ενώ η Σακίρα φέρεται να ήταν στο εξωτερικό με τα αγόρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον περασμένο μήνα, η μητέρα του Πικέ φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την Κία κατά τη διάρκεια μιας χριστουγεννιάτικης βόλτας σε ένα ορεινό χωριό κοντά στη Βαρκελώνη, όπου η Σακίρα και ο πρώην της κάποτε μοιράζονταν ένα εξοχικό σπίτι.

Η κούκλα – μάγισσα στο μπαλκόνι της Σακίρα

Σε μια παράξενη κίνηση, η Σακίρα τοποθέτησε επίσης μια κούκλα σε φυσικό μέγεθος, ντυμένη μάγισσα πάνω σε σκουπόξυλο, στο μπαλκόνι του σπιτιού της, να κοιτάζει το σπίτι των πεθερικών της.

Το μπαλκόνι της τραγουδίστριας έχει θέα στο σπίτι που μοιράζεται η Μπερνεμπάου με τον σύζυγό της, Ζοάν Πικέ. Ο δημοσιογράφος Marc Leirado δήλωσε ότι η κούκλα, με μακριά γκρίζα μαλλιά και καπέλο μάγισσας, είχε τρομάξει το Montserrat. «Πριν από εβδομάδες, πήρα κάποιες πληροφορίες ότι η μητέρα του Πικέ ανησυχούσε για μια υποτιθέμενη τελετή που της είχε γίνει με μια μαύρη μάγισσα», έγραψε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέει ότι η μητέρα του Πικέ είχε ζητήσει από ένα μέλος του προσωπικού της Σακίρα να το αφαιρέσει και αυτό κατέβηκε προσωρινά πριν αντικατασταθεί.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, η Σακίρα ανέθεσε στην καθαρίστρια της να κρατάει τη μάγισσα καθαρή και τακτοποιημένη, βουρτσίζοντας τα μαλλιά της κάθε μέρα. Πηγές δήλωσαν στο Page Six ότι εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Αύγουστο, αλλά εξαφανίστηκε για λίγο εν μέσω εικασιών ότι φταίει ο κακός καιρός.

Το τραγούδι εκδίκησης κατά του Πικέ

Το «πικρό» νέο track της σταρ – BZRP Music Sessions #53 – είναι γεμάτο βολές κατά του Πικέ και της Κλάρα, όπου αναφέρεται στις αντίστοιχες ηλικίες των γυναικών με τον στίχο: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo, αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Τα πυρά εκτοξεύονται και στην πρώην πεθερά της, τη Montserrat, λέγοντας: «Μου άφησες την πεθερά για γειτόνισσα». Καθώς η βεντέτα κλιμακωνόταν, η Σακίρα έπαιζε το κομμάτι σε πλήρη ένταση, σε επανάληψη, ώστε να τα ακούνε τα πεθερικά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ η Montserrat παραμένει σιωπηλή σχετικά με τις αιχμές της Σακίρα, αφαίρεσε ένα “like” που είχε δώσει στην ανάρτηση του νέου τραγουδιού της. Ο σύζυγός της, Joan Pique, απάντησε με μια δική του χιουμοριστική σπόντα – αλλάζοντας το προφίλ του στο WhatsApp με μια φωτογραφία του Κέβιν Κόστνερ από το Dancing With Wolves (Χορεύοντας με τους Λύκους), μια προφανής αναφορά στο She-Wolf τραγούδι της Σακίρα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Σακίρα γιόρτασε επίσης την τεράστια επιτυχία του νέου της τραγουδιού, το οποίο κατέκτησε την κορυφή των παγκόσμιων charts στο Spotify, με ένα θορυβώδες πάρτι στο σπίτι της αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Έπαιξε τη νέα της επιτυχία στο φουλ για τους καλεσμένους της, μεταξύ των οποίων και ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου Patrick Kluivert – ο οποίος, όπως και ο Πικέ, έπαιξε για την Μπαρτσελόνα – πριν δώσει φιλιά από το μπαλκόνι της στους θαυμαστές της που είχαν πάει για να δείξουν την υποστήριξή τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα, λέγεται πως η Σακίρα «πατάει το γκάζι» για το επόμενο άλμπουμ της, το οποίο έχει προγραμματίσει, όπως έχει πει σε φίλους της, αφού αφήσει πίσω της την επερχόμενη δίκη της για φορολογική απάτη. Η Σακίρα υποστηρίζει ότι ο Πικέ την «κλώτσησε όταν ήταν πεσμένη», αναφερόμενη στο λεγόμενο ανεξόφλητο χρέος της στην εφορία άνω των 14 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει τη Σακίρα στη φυλακή για έως και οκτώ χρόνια. Η Σακίρα έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες εναντίον της.

Η μελωδική επίθεση της Σακίρα κατά του Πικέ και της νέας του φίλης Κλάρα Κία, η οποία, στα 23 της, είναι σχεδόν στη μισή ηλικία της Σακίρα, αντικατοπτρίζει την τάση της τραγουδίστριας να βάζει την πραγματική της ζωή στη μουσική της.

Έχει επίσης αφιερώσει τραγούδια στον παλιό της φίλο Antonio de la Rúa, γιο του πρώην προέδρου της Αργεντινής Fernando de la Rúa, τόσο όσο έβγαιναν μαζί όσο και μετά τον χωρισμό τους.

Η απάντηση του Πικέ

Ο Πικέ αντεπιτέθηκε επίσης. Εμφανίστηκε με ένα Twingo και καμάρωνε ότι έχει εξασφαλίσει χορηγία από την Casio, σε μια άμεση αναφορά στους στίχους της Σακίρα. Στη συνέχεια ο Πικέ δείχνει ένα νέο ρολόι και λέει «αυτό το ρολόι θα κρατήσει μια ζωή» πριν δώσει σε όλους ένα ρολόι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σακίρα θέλει να φύγει από τη Βαρκελώνη

Ωστόσο, πηγές δήλωσαν στη Page Six ότι η τραγουδίστρια εξακολουθεί να σχεδιάζει να φύγει σύντομα από τη Βαρκελώνη.

Η τραγουδίστρια αναμένεται να μετακομίσει στο Μαϊάμι Μπιτς με τους γιους της Μίλαν, εννέα ετών, και Σάσα, επτά ετών, μετά την υπογραφή συμφωνίας επιμέλειας των παιδιών με τον Πικέ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πηγές λένε ότι η Σακίρα έχει σημειώσει δύο ημερομηνίες στο ημερολόγιό της για να δώσει χρόνο στον εαυτό της να πακετάρει για τη μετακόμιση στη Φλόριντα: Είτε τα μέσα Μαρτίου, που θα συμπέσει με τις ανοιξιάτικες διακοπές στις ΗΠΑ, είτε τον Ιούνιο, όταν θα τελειώσει η σχολική χρονιά των γιων της στην Ισπανία.

Ζεράρ Πικέ και Κία Κλάρα
Ζεράρ Πικέ και Κία Κλάρα / Φωτογραφίες: AP – Instagram

Το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται επίσης από τον 91χρονο πατέρα της, ο οποίος λαμβάνει 24ωρη φροντίδα στο σπίτι της στη Βαρκελώνη από τότε που βγήκε από το νοσοκομείο τον Νοέμβριο μετά από πτώση και ένα άλλο αδιευκρίνιστο περιστατικό.

Έτσι φαίνεται ότι προς το παρόν, η τραγουδίστρια έχει κολλήσει με τους γείτονες – όσο κι αν τους μισεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σακίρα: Κατάλαβε ότι ο Πικέ την απατά από ένα βάζο… μαρμελάδα

Η Σακίρα φέρεται να κατάλαβε ότι ο Ζεράρ Πικέ την απατούσε όταν συνειδητοποίησε ότι η μαρμελάδα της είχε εξαφανιστεί.

Η διάσημη τραγουδίστρια του επέστρεψε στο σπίτι της από ταξίδι και έγινε καχύποπτη για την εξαφάνιση της μαρμελάδας, επειδή ο διάσημος ποδοσφαιριστής και τα παιδιά τους μισούν όλοι τη μαρμελάδα, σύμφωνα με το ShowNews Today.

To κεφάλι του συμπρωταγωνιστή της στο τραγούδι Te Felicito - μια σπόντα για τη μαρμελάδα;
To κεφάλι του συμπρωταγωνιστή της στο τραγούδι Te Felicito – μια σπόντα για τη μαρμελάδα;

Η Σακίρα φάνηκε να υπαινίσσεται αυτή την πικρή τροπή των γεγονότων στο μουσικό βίντεο για το single “Te Felicito” της ίδιας και του Rauw Alejandro, στο οποίο την βλέπουμε να ανοίγει ένα ψυγείο, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει το κεφάλι του Alejandro σε μια πιατέλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παπαράτσι Jordi Martin από τη Βαρκελώνη, ο οποίος έχει καταγράψει τις ζωές του Pique και της Shakira από τότε που άρχισαν να βγαίνουν πριν από μια δεκαετία και πλέον, δήλωσε στο Page Six ότι η σχέση τους ήταν στην κόψη του ξυραφιού για αρκετό καιρό πριν ανακοινώσουν ότι χώρισαν.

Ο φωτογράφος, ο οποίος παραδέχεται ανοιχτά ότι είναι «υπέρ της Σακίρα» και «κατά του Πικέ», επέμεινε: «Νομίζω ότι ο εξευτελισμός που του προκάλεσε με αυτό το τραγούδι είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει».

«Αμέσως μετά τον χωρισμό είδα τη Σακίρα να δείχνει πολύ πεσμένη, αλλά τώρα είναι μια εντελώς διαφορετική γυναίκα… Δείχνει χαρούμενη όταν τη βλέπω και συνήθως χαμογελάει – και γιατί να μην είναι όταν βγάζει τόσα πολλά χρήματα με αυτό το νέο τραγούδι».


Πηγή