Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο «Τροχός της Τύχης» χάρισε το πρώτο αυτοκίνητο της χρονιάς – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί [βίντεο]

Το μακροβιότερο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, ο «Τροχός της Τύχης», χάρισε στην εκπομπή της Τετάρτης, το πρώτο αυτοκίνητο της σεζόν.

Ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Παναγιώτα, η οποία κέρδισε ένα Nissan Qashqai και 1.620 ευρώ μετρητά.

Η Παναγιώτα προηγήθηκε στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος οι άλλοι δύο παίκτες, οι Χαρά και Μιχάλης συγκέντρωσαν μεγάλα ποσά, αλλά δεν κατάφεραν να λύσουν τον γρίφο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Παναγιώτα έχτισε μια διαφορά ενώ στον τελευταίο γύρο ο Μιχάλης έφερε στον Τροχό 500 ευρώ, αλλά και 1000 μετά από λίγο και θα απειλούσε τη νίκη από την Παναγιώτα αν έλυνε τον γρίφο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Η Παναγιώτα έφτασε στον τελικό τροχό και κατέκτησε το αυτοκίνητο. Ο φάκελος με τον αριθμό 3 ήρθε στα χέρια του παρουσιαστή και στη συνέχεια η παίκτρια έπρεπε να βρει τον τελικό γρίφο διαλέγοντας τα σωστά γράμματα για την κατηγορία «Στο τσίρκο».

Η απάντηση «Κυκλική σκηνή» ήταν και αυτή του άνοιξε τον φάκελο που έγραφε «αυτοκίνητο». Άπαντες ξέσπασαν σε πανηγύρια όσπου η μεγάλη νικήτρια κάθισε πίσω από το τιμόνι του Nissan Qashqai.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Παναγιώτα κατάγεται από τη Μάνη, αλλά γεννήθηκε και ζει όλα της τα χρόνια στη Δραπετσώνα. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Σπούδασε γεωγραφία στο Χαροκόπειο πανεπιστήμιο και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Επίσης, είναι fan του τηλεπαιχνιδιού και δεν χάνει επεισόδιο.


Πηγή