Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ο τρόμος μετά τη γέννα και η αλλαγή στη σχέση με τον σύζυγό της

Ο τρόμος μετά τη γέννα και η αλλαγή στη σχέση με τον σύζυγό της

Για την ζωή μετά τον ερχομό του γιου της Μάξιμου αλλά τη σχέση της με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η αποκάλυψε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» πως ένιωσε τρόμο ειδικά τον πρώτο καιρό και η σχέση της με τον σύζυγό της άλλαξε πολύ.

«Μόλις γέννησα, η αγωνία, το άγχος, η ευθύνη, η αλλαγή στη ζωή σου είναι τρόμος. Όλος αυτός ο πανικός μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι έχει συμβεί, σε δυσκολεύει. Περνάει ο καιρός όμως και αλλάζουν όλα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Χάσαμε και οι δύο την μπάλα. Ήμουν τυχερή γιατί ο άντρας μου είχε από την αρχή ρόλο σαν μαμά» είπε και συνέχισε:

«Ο ερχομός του παιδιού διατάραξε τις ισορροπίες μας ως ζευγάρι, ειδικά το πρώτο διάστημα, ωστόσο αυτή τη στιγμή είμαστε καλύτερα από ποτέ»

Η Αθηνά δεν δίστασε να αποκαλύψει και το πώς έγινε η πρώτη γνωριμία με τον διάσημο επιχειρηματία στην Μύκονο. Αφού αρχικά η ηθοποιός ήταν σίγουρη πως θέλει την φίλη της, η Οικονομάκου παραδέχτηκε πως το πρώτο φλερτ ήταν περίεργο και πως η ίδια πήρε τον αριθμό του τηλεφώνου του.

Όσο για την πρόταση γάμου, ήταν κι αυτή ανατρεπτική. Η Αθηνά εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο έγινε και την θέση που πήρε ένα απλό κοχύλι ως μονόπετρο.


Πηγή