Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Τόμας Μαρκλ στην κόρη του Μέγκαν: Θα ήθελα πολύ να σε δω, ακόμη και στο δικαστήριο

Ο Τόμας Μαρκλ «αδειάζει» Μέγκαν και Χάρι: Είναι η χειρότερη στιγμή για να κλαίγονται

Πολλές «φωτιές» έχει ανάψει το βιβλίο Finding Freedom, που αναφέρεται στη ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Και ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει. Αλλά τα αποσπάσματα που έχουν προδημοσιευτεί και αναφέρονται στις σχέσεις του ζεύγους με τη βασιλική οικογένεια, έχουν ήδη προκαλέσει ταραχή.

Και μέσα σε όλα αυτά, ο πατέρας της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος. Άλλωστε, στο βιβλίο αναφέρεται και ο ίδιος καθώς και η σχέση με την κόρη του. Ο Μαρκλ, λοιπόν, μιλώντας από το σπίτι του στο Ροζάριο του Μεξικού, φρόντισε γι’ ακόμα μια φορά να δείξει τη δυσαρέσκειά του για την κόρη του, αλλά και να «αδειάσει» το ζεύγος για τη στάση του.

Για την Μέγκαν είπε ότι «δεν εκτιμά πραγματικά αυτό που έχει γίνει», ενώ τους επέκρινε για τη δημοσίευση του βιβλίου, παρά το γεγονός ότι και οι δύο έχουν αρνηθεί ότι έχουν σχέση με τη βιογραφία.

«Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή στον κόσμο για να κλαίγονται και να διαμαρτύρονται για οτιδήποτε, επειδή οι άνθρωποι παντού υποφέρουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Αγαπώ την κόρη μου, αλλά πραγματικά δεν εκτιμώ αυτό που έχει γίνει τώρα», είπε ο Μαρκλ στη Sun.

Σύμφωνα με την Daily Mail, σε απόσπασμα από το βιβλίο που δημοσιεύθηκε την Κυριακή, αναφέρεται ότι ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν «απορρίψει» την ιδέα να λάβουν βοήθεια για να προστατεύσουν τον πατέρα της καθώς το ενδιαφέρον από τα Μέσα για τη σχέση τους αυξανόταν. «Το γεγονός ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συμβούλεψαν να με βοηθήσουν και αρνήθηκαν να το κάνουν είναι απίστευτα νέα», σχολίασε ο πατέρας Μαρκλ.


Πηγή