Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο Τόνι Σφήνος παίρνει θέση για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος βρέθηκαν, πιστοί στο καθημερινό ραντεβού στην «Κοινωνία ώρα MEGA», το πρωί της Πρωτοχρονιάς στον αέρα του MEGA. Η «Κοινωνία ώρα MEGA» μάλιστα, λίγο πριν το κλείσιμο, δέχθηκε την έκπληξη που της έκανε ο Τόνι Σφήνος ο οποίος, όπως πρόδωσε, έκανε τηλερεβεγιόν με τους συγγενείς του!
Παράλληλα, στην ίδια σύνδεση, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για το νέο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στο MEGA.

«Αυτό το διάστημα ευτυχώς ξεκίνησε το τηλεπαιχνίδι στο MEGA και νιώθω ότι κάτι κάνω. Για πολλούς μήνες υπήρχε απραγία. Να φτιάξεις τον κήπο, να φτιάξεις τα αυτοκίνητα, να κάνεις δυο δουλειές αλλά περνούσαν οι μήνες και σε έπιανε μια στεναχώρια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τόνι Σφήνος. «Οπότε ήρθε το τηλεπαιχνίδι του MEGA και τα πηγαίνουμε πάρα πολύ ωραία».

Όσον αφορά, ωστόσο, το εμβόλιο για την πανδημία του κορονοϊού, ο Τόνι Σφήνος δεν αρνήθηκε να πάρει και σε αυτό θέση. «Δεν έχω ακούσει τίποτα επί της ουσίας για αυτό.  Εγώ νιώθω ότι δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες οπότε να πρέπει γρήγορα να το κάνω ή να μην το κάνω. Όταν έρθει η ώρα θα το κάνω, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ας εμβολιαστούν πρώτα οι ευπαθείς ομάδες, οι άνθρωποι που το έχουν ανάγκη, που δουλεύουν στις κλινικές, που έρχονται σε επαφές και βλέπουμε. Εμείς δόξα τον Θεό αντέχουμε ακόμα! Είμαστε γερά σκαριά»!

Πηγή