Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο Φοίβος αποκαλύπτει τον λόγο για το καλλιτεχνικό «διαζύγιο» με την Δέσποινα Βανδή [βίντεο]

Καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο γνωστός συνθέτης, Φοίβος, μιλώντας βεβαίως και για την πορεία του στη μουσική.

Ο επιτυχημένος συνθέτης και στιχουργός αναφέρθηκε και στις μεγάλες επιτυχίες που έκανε με την Δέσποινα Βανδή, όπως και τον λόγο που έπειτα από τόσα χρόνια επήλθε το «διαζύγιο» στη συνεργασία τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία και εξακολουθώ να τα αισθάνομαι κι εγώ για αυτήν. Έχεις κάποιο αγαπημένο φαγητό;», είπε ο Φοίβος απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου και συνέχισε: «Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποιο άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό νομίζω!».

Φοίβος: «Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα και πολύ καλά έκανε»

«Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα και είναι κατανοητό. Εγώ είμαι διαφορετικής οπτικής, πιο επαγγελματικής. Δηλαδή είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Είμαι πιο ψυχαναγκασμένος και σταθερός. Ο καλλιτέχνης όμως θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε», επισήμανε ο Φοίβος, αποκαλύπτοντας γιατί οι δυο τους δεν συνέχισαν την άκρως επιτυχημένη συνεργασία τους.


Πηγή