Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο Χάρης Ρώμας στο «Μαζί σου» – Το Καφέ της Χαράς και η επόμενη μέρα για τους καλλιτέχνες μετά τον κορονοϊό

Στην εκπομπή «Μαζί σου»και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο Χάρης Ρώμας, με σύνδεση μέσω skype.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για το πώς βιώνει και ο ίδιος την καραντίνα κι εξήγησε πως με όλη αυτή την κατάσταση αισθάνεται πως κάνει καλύτερα τη δουλειά του και συγκεκριμένα τη δημιουργία των νέων επεισοδίων του Καφέ της Χαράς.

«Γράφουμε καθημερινά τα καινούργια επεισόδια για το Καφέ της Χαράς. Τα πράγματα είναι στον αέρα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προετοιμαζόμαστε γιατί θα φτάσει η στιγμή που θα βρεθούν όλα μπροστά μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα.

Τώρα, βρήκα την ευκαιρία να έχω περισσότερο χρόνο και αισθάνομαι ότι κάνω καλύτερα τη δουλειά μου. Αισθάνομαι ότι τα πράγματα είναι πολύ ψαγμένα, στη λεπτομέρεια, έτσι όπως θέλω να είναι οι σειρές που κάνω είτε έχουν μεγάλη επιτυχία, όπως το Καφέ της Χαράς, είτε έχουν λιγότερη, και αυτό έχει συμβεί στο παρελθόν.

Θέλω πάντα να εμμένω στη λεπτομέρεια και να φτιάχνω τους χαρακτήρες να ακολουθούν αυτό που έχουμε φτιάξει, το σκιαγράφημα, με την Άννα σε όλες τις καταστάσεις που περνάνε. Και γι’ αυτό αισθάνομαι ότι τώρα κάνω τη δουλειά πολύ καλά. Το χαίρομαι πραγματικά, όταν τελειώνει ένα επεισόδιο», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας.


Πηγή