Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

«Ο Χάρι είναι φλώρος, θα ντρεπόταν η Νταϊάνα»

Φαρμάκι για την ετεροθαλή αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ στάζει η Σαμάνθα Μαρκλ με την μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά η μπάλα πήρε και τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Σαμάνθα Μαρκλ χαρακτήρισε τη Μέγκαν «δούκισσα της ανοησίας», υπογραμμίζοντας πως εκείνη και όχι ο πατέρας τους, Τόμας, συμπεριφερόταν άσχημα.

Από τα «πυρά» της δεν γλίτωσε ούτε ο πρίγκιπας Χάρι τον οποίο χαρακτήρισε «φλώρο» επειδή επέτρεψε στη γυναίκα του να φερθεί έτσι σε όσους ήταν κοντά της και ειδικά στην οικογένειά της, ενώ είπε ότι «η Νταϊάνα θα ντρεπόταν».

Υποστήριξε ακόμα ότι άκουσε πρόσφατα την Μέγκαν να μιλάει και η προφορά της ήταν «ψεύτικη». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαμάνθα τα βάζει με την νέα δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν.

Πριν ακόμα τον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι η Σαμάνθα υπερασπίστηκε τον πατέρα τους Τόμας Μαρκλ για το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες παπαράτσι και είπε ότι σε κανένα μέλος της οικογένειάς της δεν δόθηκαν κάποιες οδηγίες για το πώς να αντιμετωπίσουν τη φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης.

Ο πατέρας τους ζήτησε συγγνώμη για το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες. Σε πρόσφατη συνέντευξή του εξέφρασε τον φόβο του πως δεν θα μιλήσει ξανά με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Υπενθυμίζεται ότι η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, είχε τρακάρει μετά από «καταδίωξη» που είχε από τους παπαράτσι στην Αμερική.

Σύμφωνα με το TMZ, η Σαμάνθα έσπασε τον αστράγαλό της και τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από το τροχαίο που είχε στην Φλόριντα.

Ο μοναδικός συγγενής που βρέθηκε στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι ήταν η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.

localStorage.clear();


Πηγή