Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ο «ψυχρός πόλεμος» των συνυφάδων και η μετακόμιση από το παλάτι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ φεύγουν από το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου μένουν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ και μετακομίζουν στο Frogmore Cottage στο Γουίνσδορ.

Η είδηση αυτή ήταν αρκετή για να κάνει τις κακές γλώσσες να πάρουν φωτιά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Φήμες λένε πως υπάρχει ένταση τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στον Γουίλιαμ και τον Χάρι και γι΄αυτό το νιόπαντρο ζευγάρι επέλεξε να μείνει εκτός του παλατιού του Κένσινγκτον.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν θέλουν να μετακομίσουν και χρειάζονται περισσότερο χώρο, αλλά δεν θέλουν να ζήσουν δίπλα στον Γουίλιαμ και την Κέιτ» ανέφερε η Daily Mail την περασμένη εβδομάδα, επικαλούμενη μια βασιλική πηγή.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στην Sun: «Το αρχικό σχέδιο ήταν ο Χάρι και η Μέγκαν να μετακομίσουν στον κύριο χώρο του παλατιού σε ένα από τα κύρια διαμερίσματα. Αλλά υπήρξε μια ένταση μεταξύ των αδερφών. Τώρα, ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θέλουν να ζήσουν δίπλα στον Γουίλιαμ και την Κέιτ και θέλουν να μείνουν κάπου μόνοι τους».

Η άφιξη της πρώην ηθοποιού έχει μάλλον «ανακατέψει» κάπως τα πράγματα στο Παλάτι, και όπως αναφέρει πηγή στην Dailymail τόσο λόγω της «φαντασμένης προσωπικότητάς» της όσο και από την απόφαση του Χάρι ότι η αγαπημένη του πρέπει να έχει ό,τι επιθυμεί.

Η Μέγκαν και η Κέιτ είναι εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι κι έχουν πολύ διαφορετικές ζωές, αν και πηγές του παλατιού αρνούνται ότι έχει γίνει κάποιος καβγάς μεταξύ των δύο γυναικών. Φαίνεται όμως πως η όχι κακές σχέσεις των συνυφάδων, Μέγκαν και Κέιτ, έχει επηρεάσει και τη σχέση των δύο εγγονών της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα μετακομίσουν στο Frogmore Cottage στο Γουίνδορ, στις αρχές του επόμενου έτους καθώς προετοιμάζονται για την άφιξη του πρώτου τους παιδιού. Το ζευγάρι έζησε στο Nottingham Cottage από τον αρραβώνα τους μέχρι σήμερα. Το Γουίνσδορ είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος γι’ αυτούς και είναι ευγνώμονες που η επίσημη κατοικία τους θα βρίσκεται στο κτήμα. Το γραφείο του δούκα και της δούκισσας θα συνεχίσει να εδτρεύει στο ανάκτορο του Κένσιγκτον» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το παλάτι του Κένσινγκτον το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι τo Frogmore Cottage, δόθηκε ως δώρο γάμου από την βασίλισσα Ελισάβετ στο Χάρι και στη Μέγκαν, διαθέτει δέκα κρεβατοκάμαρες και θα είναι εύκολο και για τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία έχει μετακομίσει από τις ΗΠΑ στη Βρετανία, να ζει μαζί με την κόρη της και τον Βρετανό πρίγκιπα και να βοηθήσει το ζευγάρι να μεγαλώσει το πρώτο του παιδί που αναμένεται να γεννηθεί την άνοιξη του 2019.

localStorage.clear();


Πηγή