Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο celebrity που έβγαλε τα περισσότερα χρήματα τους 12 τελευταίους μήνες

Τα έσοδα των 100 celebrities που αμείφθηκαν πιο αδρά τους προηγούμενους 12 μήνες ανακοίνωσε το Forbes. Στην πρώτη δεκάδα κυριαρχούν ονόματα του αθλητισμού και της μουσικής, με τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ να καταλαμβάνει την κορυφή, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος είναι ένας από τους δύο του χώρου της ηθοποιίας στο Top 10.

Τα συνολικά έσοδα των 100 ανθρώπων της λίστας ανήλθαν στα 6,3 δισεκατομμύρια δολάρια, που σημαίνει ότι παρουσίασε αύξηση κατά 22% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό νούμερο.

Μια θέση κάτω από τους πρώτους δέκα (στην ενδέκατη), βρίσκεται και ο τελευταίος που έπιασε… κατοστάρα, ο Μπρούνο Μαρς, ενώ όσον αφορά το γυναικείο φύλο, έχει τέσσερις εκπροσώπους στην κορυφαία εικοσάδα, με κορυφαία την τρίτη της λίστας, Κάιλι Τζένερ.

Ο βασικός λόγος που ο Αμερικανός μποξέρ έφτασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας με 285 εκατομμύρια δολάρια έσοδα, αποτελεί η νίκη του κόντρα στον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, στην περσινή τους τιτανομαχία στο Λας Βέγκας, που έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό 100 εκατ. δολάρια. Όσο για τον Ιρλανδό, βρίσκεται στη 12η θέση με 99 εκατ. δολάρια.

Ο Κλούνεϊ, που πρόσφατα βρέθηκε στην επικαιρότητα λόγω του ατυχήματος με το σκούτερ στην Ιταλία, κατέγραψε έσοδα 239 εκατομμύρα δολάρια, η πλειοψηφία των οποίων αφορά στην πώληση της εταιρείας που διατηρούσε για την παραγωγή τεκίλας. Η Τζένερ «μάζεψε» 166,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ λίγα ακόμη θα της δώσουν κάποιοι… φιλεύσπλαχνοι χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, που θέλουν να τη βοηθήσουν να φτάσει περιουσία 1 δισ. δολαρίων.

Στο τέλος της πρώτης δεκάδας έχουμε την κλασική κόντρα μεταξύ Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Αργεντινό να καταλαμβάνει την όγδοη θέση με έσοδα 111 εκατομμύρια δολάρια και το νέο απόκτημα της Γιουβέντους να βρίσκεται δύο θέσεις πιο κάτω, έχοντας εισπράξει 108 εκατομμύρια δολάρια.

Εάν θέλετε να δείτε αναλυτικά τη λίστα, πατήστε εδώ

localStorage.clear();


Πηγή