Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο Clooney είχε «παραιτηθεί» από το να γίνει πατέρας μέχρι που γνώρισε την Amal

Την καριέρα του και μόνο την καριέρα του είχε αποφασίσει να κοιτάξει ο George Clooney εγκαταλείποντας τα σχέδια για παιδιά και οικογένεια.

Υπολόγιζε όμως χωρίς την… Amal Alamuddin που άλλαξε τα σχέδια του διάσημου ηθοποιού.

Τώρα πλέον ο 56χρονος σταρ του Χόλιγουντ είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας, έχοντας αποκτήσει με την 39χρονη δικηγόρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τον Alexander και την Ela, πριν από τρεις μήνες.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στο Κόμο της Ιταλίας και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.

«Δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί σε μένα», δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα Daily Mail και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι η ζωή μου θα ήταν επικεντρωμένη στην καριέρα μου κι όχι στις σχέσεις, και το είχα κάπως αποδεχτεί αυτό».

AP_17245671909931

«Και τότε συνάντησα την Amal και σκέφτηκα: “Λοιπόν, έχω αυτήν την υπέροχη σχέση, αυτό είναι θαυμάσιο”. Και μετά… ξαφνικά ήρθαν στη ζωή μου αυτά τα δύο ζιζάνια που με κάνουν να γελάω κάθε μέρα», δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας ότι το μόνο που ελπίζει είναι να μπορεί να κυνηγάει τα παιδιά του όταν μεγαλώσουν.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ δήλωσε ακόμα ότι δεν σοκαρίστηκε από την γέννηση των παιδιών του, καθώς είναι συνηθισμένος, αφού οι φίλοι του έχουν παιδιά και ο ίδιος έχει βαφτιστήρια απλά αγχώθηκε λίγο από το γεγονός ότι θα αποκτούσε δίδυμα που σημαίνει «διπλή δουλειά».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στη σύζυγό του και ότι η κόρη τους έχει τα μάτια της, ενώ ο μικρός είναι πιο μεγαλόσωμος από την αδελφή του.

localStorage.clear();


Πηγή