Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ο John Varvatos παρουσίασε την Capsule συλλογή Led Zeppelin x στο πολυτακατάστημα Attica City Link

Ο John Varvatos παρουσίασε την Capsule συλλογή Led Zeppelin x στο πολυτακατάστημα Attica City Link

α πολυκαταστήματα attica υποδέχθηκαν περήφανα τον διεθνή Έλληνα σχεδιαστή John Varvatos σε ένα αποκλειστικό event στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής παρουσίασης της capsule συλλογής Led Zeppelin x John Varvatos.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 στο John Varvatos shop-in-shop, στο attica City Link, με αθρόα προσέλευση σημαντικών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού κόσμου, των ΜΜΕ και πιστών πελατών του brand. Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν προσωπικά με τον σχεδιαστή καθώς και να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον Q&A session ανάμεσα στον John Varvatos και την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης (Μέτοχος attica), John Varvatos

Τα attica έχουν επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη του brand portfolio των πολυκαταστημάτων στην ανδρική ένδυση και υπόδηση και διαθέτουν ολοκληρωμένα τμήματα ανδρικής μόδας. Ο οίκος John Varvatos είναι μία από τις πιο δυνατές προσθήκες με δύο αποκλειστικά shop-in-shop που αντικατοπτρίζουν το μοναδικό DNA του Οίκου.

Εύη Κλαουδάτου (Διευθύντρια Marketing attica), John Varvatos

Χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής ανέφερε τη στενή σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί με τη διοίκηση της ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθώς επίσης και την εκτίμηση που νιώθει για το πιστό κοινό του στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο διεθνής σχεδιαστής επέλεξε το attica για την αποκλειστική παρουσίαση και διάθεση της συλλογής Led Zeppelin x John Varvatos στην Ελλάδα, που σχεδιάστηκε με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 50 χρόνων του θρυλικού συγκροτήματος. Τόσο η capsule συλλογή όσο και η Fall/Winter 2019 φιλοξενούνται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα attica.

John Varvatos, Γεώργιος Κορμάς (Ανώτερος Γενικός Διευθυντής Τράπεζας Πειραιώς), Σάκης Ρουβάς, Οδυσσέας Χριστοφόρου (Αναπληρωτής CEO ΟΠΑΠ)

Η Led Zeppelin x John Varvatos συλλογή και η συλλογή Fall/Winter 2019 διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica στο City Link και στο Golden Hall.

www.facebook.com/atticadps |Instagram: @atticaofficial

www.facebook.com/JohnVarvatos | www.pinterest.com/johnvarvatos |

Twitter: @johnvarvatos |Instagram: @johnvarvatos


Πηγή