Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο «Mr. Big» διαψεύδει τον… θάνατό του

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες για επιστροφή του «Sex and the City» με νέα ταινία, όπου σε αυτήν, ένας από τους αγαπημένους ήρωες, ο «Mr. Big», θα πεθάνει. Οι φήμες αυτές εξόργισαν τον Κρις Νορθ, που υποδύθηκε το συγκεκριμένο χαρακτήρα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το «Sex and the City» είναι ένα «νεκρό» franchise.

Ο 64χρονος ηθοποιός υποδύθηκε τον Τζον Τζέιμς Πρέστον ή αλλιώς, «Mr Big» μεταξύ 1998 – 2010, στις έξι, δηλαδή, σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του HBO και στις δύο μεγάλες εξόδους της στην οθόνη. Ωστόσο, είναι βέβαιος ότι ποτέ δεν θα ερμηνεύσει ξανά τον χαρακτήρα του στην οθόνη – μεγάλη ή μικρή – καθώς όλα τα σχέδια για τη συνέχιση του «Sex and the City» βρίσκονται εκτός συζητήσεων.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

«Δεν υπάρχει σειρά, δεν υπάρχει ταινία, δεν υπάρχει τίποτα να συμβαίνει με αυτό, τελείωσε» είπε στην online έκδοση της εφημερίδας «The Sun», εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ποτέ δεν θα υπάρξει τρίτη ταινία.

Εμφανίστηκε, επίσης, αρκετά ικανοποιημένος από την αποκάλυψη ότι η σειρά τελείωσε, ενώ δεν ήταν ευχαριστημένος από τα δημοσιεύματα ότι ο χαρακτήρας του, ο Mr. Big, θα πεθάνει σε σχεδιαζόμενη τρίτη ταινία.

«Δεν πρόκειται να πεθάνει» επέμεινε ο ηθοποιός, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της τελετής των Βρετανικών Βραβείων Ανεξάρτητου Κινηματογράφου, στο Λονδίνο, αναφέρει το ΑΠΕ. «Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να πεθάνει, όλα είναι ψέμα» πρόσθεσε.

Επίσης απάντησε πως δεν γνωρίζει, αν οι φήμες αυτές διέρρευσαν από την Κιμ Κατράλ. «Όχι, δεν μιλάω με κανέναν. Ζούμε ο καθένας τη ζωή του μεγαλώνοντας τα παιδιά μας, κάποιοι από εμάς τουλάχιστον» απάντησε χαρακτηριστικά.

localStorage.clear();


Πηγή