Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Πάμελα Άντερσον: «Ήμουν ντροπαλή, αρνήθηκα 3 φορές να φωτογραφηθώ για το Playboy»

Η Πάμελα Άντερσον μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν φωτογραφήθηκε για το Playboy.

Το sex symbol των ’90ς μίλησε στο «ET Canada» λέγοντας πως ήταν ντροπαλή στο παρελθόν και της φαινόταν σχεδόν αδύνατο να ποζάρει μπροστά στον φακό.

«Η ντροπαλότητα που είχα ήταν κάτι πολύ εξουθενωτικό για εμένα. Όταν ήμουν μικρή, φορούσα ακόμα και καπέλο πάνω από το κεφάλι μου και το κατέβαζα τόσο, ώστε να βλέπω ίσα-ίσα», είπε η Πάμελα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος πίσω από τις ανασφάλειες που είχε ήταν ότι ένιωθε «άσχημη». «Μισούσα την εμφάνισή μου, μισούσα τα πάντα. Ήμουν τόσο ντροπαλή και πάντα πίστευα ότι όλοι ήταν όμορφοι εκτός από εμένα. Απλά, δεν είχα αυτή την αυτοπεποίθηση», τόνισε.

Εξομολογήθηκε ότι αρνήθηκε πολλές φορές προτάσεις για να ποζάρει για πρώτη φορά για το Playboy το 1989, μέχρι που αποφάσισε να πει το «ναι». Τελικά της βγήκε σε καλό, καθώς εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο sex symbol της εποχής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Το πρώτο «κλικ» του φακού του Playboy

«Ήμουν στο Βανκούβερ και το Playboy με πλησίασε μερικές φορές και τους είπα όχι. Τελικά, βρέθηκα σε μια άλλη κατάσταση και σκέφτηκα “γιατί όχι; Επιτρέψτε μου να δοκιμάσω”. Μετά από αυτό, έφτασα στο Λος Άντζελες και εκεί, τρομοκρατήθηκα», σημείωσε.

«Εκεί έκανα την πρώτη μου φωτογράφιση με το Playboy. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, μετά το πρώτο κλικ, ένιωσα σαν να πέφτω από τον γκρεμό. Κι αντί να προσπαθήσω να το ελέγξω, εγώ απλά είχα αφεθεί. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα μια αίσθηση, μετά πήγα στους αγώνες», πρόσθεσε η Πάμελα Άντερσον.


Πηγή