Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πάμελα Αντερσον: «Έχω πέσει σε τρίο του Τζακ Νίκολσον στη βίλα του Χιου Χέφνερ -Τον βοήθησα να… τελειώσει»

«Πικάντικες» αποκαλύψεις για τον Τζακ Νίκολσον έκανε η Πάμελα Αντερσον.

Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα ανέφερε ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε την είχε δελεάσει με αυτοκίνητα και χλιδές προκειμένου να την ρίξει στο κρεβάτι, αποκάλυψε ότι στην περίοδο που βρισκόταν στην βίλα του ιδιοκτήτη του Playboy, Χιου Χέφνερ, είχε πέσει κατά λάθος πάνω στον Τζακ Νίκολσον, βλέποντάς τον σε τρίο!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Του είδα με δύο πανέμορφες γυναίκες να φιλιούνται στον τοίχο» ανέφερε στην συνέντευξη που έδωσε στο Variety.

«Γελούσαν και φιλιόντουσαν, “γλιστρώντας” ο ένας πάνω στον άλλον. Είχα μπει για να χρησιμοποιήσω τον καθρέφτη και έσκυψα στα γόνατα ώστε να φτιάξω το κραγιόν μου και να μη με δουν. Προσπάθησα να μην κοιτάξω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. Έπιασα το βλέμμα του και νομίζω ότι τον βοήθησα να φτάσει… στο τέλος καθώς έκανε έναν αστείο ήχο. Με κοίταξε, χαμογέλασε και μου είπε: “Σε ευχαριστώ χρυσό μου”» περιέγραψε…γλαφυρά η Αντερσον.

Δεν έγινε σαφές το πότε έλαβε… μέρος η συγκεκριμένη πράξη, ωστόσο είναι γνωστό πως η Πάμελα Αντερσον και ο Τζακ Νίκολσον είχαν ένα τετ α τετ στην μανσιόν το 2014.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νίκολσον άλλαζε σαν τα πουκάμισα τις συντρόφους του, κυρίως από τον καλλιτεχνικό χώρο και τον χώρο της μόδας. Μερικές από αυτές που πέρασαν από το… κρεβάτι του, ήταν οι Μισέλ Φίλιπς, Μπέμπε Μπουέλ, Λάρα Φλιν Μπόιλ και η Αντζέλικα Χιούστον, με την τελευταία να διαπιστώνει στην πορεία πως ο Νίκολσον την απατούσε επανειλημμένα. Η σχέση τους έληξε μετά από 16 χρόνια, όταν και της ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί με μία άλλη σύντροφο, την επίσης ηθοποιό Ρεμπέκα Μπουσάρντ.


Πηγή