Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πάμπλουτοι από… κούνια -Πώς τα πλουσιόπαιδα των σταρ κάνουν περιουσία μόνο από το όνομά τους

Τα παιδιά διάσημων της διεθνούς σόου μπιζ, έχουν ήδη μια μικρή περιουσία, η οποία πρόκειται να αυξηθεί μεγαλώνοντας, εκμεταλλευόμενα φυσικά τα ονόματα των γονιών τους.

Εξαργυρώνοντας τη φήμη των γονιών τους, μπορούν να βγάλουν σοβαρά χρήματα πριν καν ενηλικιωθούν. Ήδη, από μικρή ηλικία, απολαμβάνουν έναν πολυτελή τρόπο ζωής, ζώντας σε επαύλεις και φορώντας πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ. Ανάμεσα σε αυτά, είναι τα παιδιά των Καρντάσιαν, των Τζένερ, των Μπέκαμ και της Μπιγιονσέ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στόρμι Γουέμπστερ

Η κόρη της Κάιλι Τζένερ και του Τράβις Σκοτ, Στόρμι 4 ετών, πρόκειται να συγκεντρώσει μια κολοσσιαία περιουσία 240 εκατομμυρίων λιρών μέχρι να γίνει μόλις 18 ετών. Η αξία των γονιών της σήμερα εκτιμάται στις 735 εκατομμύρια λίρες.

Η μαμά της Στόρμι ανακηρύχθηκε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος το 2019. Και παρόλο που η καθαρή αξία της Κάιλι έχει βυθιστεί από τότε, το μέλλον της τετράχρονης κόρης της είναι λαμπρό. Η 24χρονη Κάιλι, δήλωσε: «Θα λανσάρει σύντομα μια μικρή μυστική μάρκα, πάνω στην οποία δουλεύουμε εδώ και καιρό».

Τράβις Σκοτ, Κάιλι Τζένερ, Στόρμι
Τράβις Σκοτ, Κάιλι Τζένερ, Στόρμι / Φωτογραφία: splashnews

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μικρή έχει στην κατοχή της διαμαντένια δαχτυλίδια, ένα σακίδιο πλάτης Hermes αξίας 12.000 λιρών το οποίο φοράει στο σχολείο, μια τσάντα Chanel αξίας 8.000 λιρών και αξεσουάρ των Prada, Louis Vuitton και Gucci.

Η Στόρμι έχει ένα πολυτελές αυτοκίνητο με τη μορφή της Mercedes G-class σε μέγεθος για παιδιά, που κοστίζει 100.000 λίρες.

Η Στόρμι με το αυτοκίνητό της
Η Στόρμι με το… αυτοκίνητό της

Η Κάιλι Τζένερ κερδίζει περισσότερα από την Κιμ Καρντάσιαν ανά ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε η Στόρμι έχει σχεδόν απεριόριστη κερδοφόρα δύναμη. Το λανσάρισμα μιας μάρκας στα τέσσερα της χρόνια θα την προετοιμάσει για τη ζωή της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για τη μάρκα που ετοιμάζει; Η μητέρα της είναι γκουρού του μακιγιάζ, οπότε ίσως η μάρκα να είναι μακιγιάζ για παιδιά. Τα παιδιά θέλουν να αντιγράφουν τις μαμάδες τους.

Η Κάιλι Τζένερ αγκαλιά με την κόρη της, Στόρμι
Η Κάιλι Τζένερ αγκαλιά με την κόρη της, Στόρμι / Φωτογραφία: splashnews

Νορθ Γουέστ

Γονείς της Νορθ Γουέστ, είναι η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ, των οποίων η εκτιμώμενη αξία είναι 1,7 δισ. λίρες. Η αξία της Νορθ στα 18 της, θα είναι περίπου 200 εκατομμύρια λίρες.

Η 8χρονη Νορθ Γουέστ έδωσε την πρώτη της συνέντευξη σε ηλικία τεσσάρων ετών μαζί με τη 41χρονη μαμά της. Η μεγαλύτερη από τα τέσσερα παιδιά, η Νορθ ακολούθησε επίσης τα βήματα του 44χρονου ράπερ μπαμπά της, κάνοντας θραύση στη βιομηχανία της μόδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2018 έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για το παιδικό σόου μόδας LOL Surprise! και έχει ήδη σχεδόν έξι εκατομμύρια followers στο TikTok. Η γκαρνταρόμπα της περιλάμβανε μια μίνι ασπρόμαυρη τσάντα Fendi αξίας 1.150 λιρών, μια τσάντα Christian Dior αξίας 2.400 λιρών και μια μπλε τσάντα Jacquemus Le Chiquito αξίας 712 λιρών.

Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, Νορθ Γουέστ
Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, Νορθ Γουέστ / Φωτογραφία: AP Photo/Bebeto Matthews

Η Emma Bunning, διευθύντρια της On The Box PR, πιστεύει ότι η Νορθ θα μπορούσε να κερδίσει ένα τεράστιο ποσό 200 εκατομμυρίων λιρών μέχρι να γίνει 18 ετών.

«Θα τη δούμε να περνάει από το παιδικό μόντελινγκ στις πασαρέλες ως έφηβη. Θα δουλεύει μόνο για κορυφαίες μάρκες που θα την πληρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες. Η Νορθ θα έχει τη δική της μάρκα τσαντών, χωρίς αμφιβολία, και έχει τη δυνατότητα να κερδίζει δύο εκατομμύρια το μήνα μόνο από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», λέει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπλου Άιβι Κάρτερ

Γονείς της Μπλου Άιβι Κάρτερ, είναι η Μπιγιονσέ και ο ράπερ Jay-Z, η αξία των οποίων φτάνει τα 700 εκατομμύρια λίρες. Η αξία της Μπλου Άιβι Κάρτερ στα 18 της, θα αγγίξει τα 40 εκατομμύρια λίρες.

Η κόρη των σούπερ σταρ της μουσικής που σήμερα είναι δέκα ετών, έχει ηχογραφήσει και με τους δύο γονείς ένα κομμάτι του Jay το 2017, το Blue’s Freestyle και στο Brown Skin Girl του 2019 μαζί με την Μπιγιονσέ για το soundtrack της Disney The Lion King: The Gift.

Η Blue Ivy με τη διάσημη μητέρα της, Μπιγιονσέ
Η Blue Ivy με τη διάσημη μητέρα της, Μπιγιονσέ / Φωτογραφία: AP

Έχει επίσης αφηγηθεί το ακουστικό βιβλίο Hair Love το 2020. Κάθε φορά που τα τραγούδια της Blue Ivy μεταδίδονται ή χρησιμοποιούνται εμπορικά, εισπράττει ένα ποσοστό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, όταν ήταν μικρούλα, οι γονείς της ξόδεψαν 15.000 λίρες για μια κούνια με άμαξα και ένα ζευγάρι κούκλες με κοσμήματα αξίας 13.000 λιρών η καθεμία.

Αλλά η μεγαλύτερη σπατάλη τους για το μωρό ήταν ένα χρυσό κουνιστό άλογο από τον Ιάπωνα κοσμηματοπώλη Ginza Tanaka αξίας 460.000 λιρών.

Η Blue Ivy έμοιαζε με μικρή πριγκίπισσα στα VMAs του 2016
Η Blue Ivy έμοιαζε με μικρή πριγκίπισσα στα VMAs του 2016 / Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP

Η Emma προβλέπει ότι η Blue Ivy θα ευδοκιμήσει στο κύκλωμα της διασκέδασης και θα μπορούσε να βγάλει 40 εκατομμύρια λίρες μέχρι να γίνει 18 ετών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν η Blue Ivy αρχίσει να ασχολείται με τη μουσική, αυτό είναι σοβαρό χρήμα. Θα μπορούσα να τη δω να ασχολείται με τον κινηματογράφο. Θα έχει περισσότερο σεβασμό από τους συνομηλίκους της από ό,τι τα κορίτσια Καρντάσιαν».

Ζάκαρι και Ελάιζα Φέρνις- Τζον

Γονείς των Ζάκαρι και Ελάιζα, είναι ο Έλτον Τζον και ο Ντέιβιντ Φέρνις, η εκτιμώμενη αξία των οποίων είναι 550 εκατομμύρια λίρες. Η αξία των παιδιών όταν φτάσουν την ηλικία των 18 ετών, είναι 12,5 εκατ. και 5 εκατ. λίρες.

Τα αγόρια του σερ Έλτον Τζον και του συζύγου του, Ντέιβιντ έχουν ένα τεράστιο παιδικό δωμάτιο εξοπλισμένο με μουσικά όργανα και τη δική του σκηνή. Ο διάσημος τραγουδιστής, έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είναι κακομαθημένα στον τρόπο που ζουν, αλλά όχι όταν πρόκειται για τους κανόνες που πρέπει να τηρούν. Πρέπει να μάθουν την αξία του να κάνουν κάτι και να κερδίζουν μόνοι τους».

Ο Έλτον Τζον με τον σύζυγό του και τα παιδιά τους
Ο Έλτον Τζον με τον σύζυγό του και τα παιδιά τους / Φωτογραφία: splashnews

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα παιδιά φορουν συχνά ρόμπες Versace αξίας 225 λιρών και κομψά, κοστούμια. Ο Ζάκαρι, 11 ετών, παίζει στην ομάδα ποδοσφαίρου ακαδημιών της Watford, όπου ο 75χρονος σήμερα Έλτον Τζον ήταν πρόεδρος.

Η Emma πιστεύει ότι θα μπορούσε να βγάλει 12,5 εκατομμύρια λίρες μέχρι τα 18 του, αν τα καταφέρει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ ο Ελάιζα, εννέα ετών, θα μπορούσε να βγάλει 5 εκατομμύρια λίρες αν ασχοληθεί με τη μουσική.

«Αν ο Ζάκαρι προχωρήσει με το ποδόσφαιρο, θα μπορούσε να κερδίζει 60.000 λίρες την εβδομάδα μέχρι τα 16 του, δηλαδή 3,1 εκατομμύρια λίρες το χρόνο. Ο Ελάιζα θα μπορούσε να ακολουθήσει τον δρόμο του influencer ή να ακολουθήσει τα βήματα του Έλτον και να βασιστεί στην αγάπη του για τα μουσικά όργανα ξεκινώντας μια μουσική καριέρα».

Χάρπερ Μπέκαμ

Οι γονείς της Χάρπερ Μπέκαμ, είναι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, η εκτιμώμενη αξία των οποίων είναι 400 εκατομμύρια λίρες. Η αξία της Χάρπερ στα 18 εκτιμάται ότι θα είναι 10 εκατομμύρια λίρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με την κόρη του, Χάρπερ
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με την κόρη του, Χάρπερ / Φωτογραφία: AP Photo/Lynne Sladky

Όπως συμβαίνει και με τη 48χρονη σχεδιάστρια μαμά της, ο πλούτος της Χάρπερ βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα της. Σε ηλικία μόλις δέκα ετών, το στιλιστικό της προφίλ είναι ήδη μάλλον Posh, όπως το παρατσούκλι της μητέρας της όταν ήταν στις Spice Girls.

Έχει κομμάτια από τις συλλογές της Βικτόρια, όπως ένα μοβ μάξι φόρεμα αξίας 1.390 λιρών, ένα εμπριμέ φόρεμα σε στιλ δεκαετίας του ’70 με τιμή 1.583 λιρών και ένα φλοράλ μάξι φόρεμα στις 438 λίρες.

Η Emma προβλέπει ότι η Χάρπερ θα μπορούσε να κερδίσει 10 εκατομμύρια λίρες μέχρι την ηλικία των 18 ετών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βικτόρια Μπέκαμ αγκαλιά με τη Χάρπερ
Η Βικτόρια Μπέκαμ αγκαλιά με τη Χάρπερ

«Ο Ντέιβιντ κερδίζει περίπου 300.000 λίρες ανά ανάρτηση στο Instagram και η Βικτόρια περισσότερα, περίπου 500.000 λίρες ανά ανάρτηση. Η Χάρπερ έχει τη δυνατότητα να κάνει το ίδιο σε μικρότερη κλίμακα. Είναι πιο πιθανό να πάρει περίπου 10.000 λίρες ανά ανάρτηση, αν θέλει να ακολουθήσει την οδό του social influencer ως έφηβη. Πιθανότατα θα καταλήξει να ασχολείται με το μόντελινγκ. Η αμοιβή θα είναι χιλιάδες, όχι εκατομμύρια, αλλά έχει ακόμα χρόνο να συγκεντρώσει μια καλή περιουσία», υποστηρίζει.

Αλέξις Ολυμπία Οχανιάν Τζούνιορ

Γονείς της μικρής Αλέξις, είναι η σούπερ σταρ του τένιας Σερένα Γουίλιαμς και ο επιχειρηματίας Αλέξις Οχανιάν. Η εκτιμώμενη αξία του ζευγαριού, ανέρχεται στα 214 εκατομμύρια λίρες. Όσο για την αξία της Αλέξις στα 18 της, θα είναι γύρω στα 28 εκατομμύρια λίρες.

Με μια σούπερ σταρ του τένις για μητέρα, η Αλέξις Τζούνιορ, γνωστή ως Ολυμπία, προορίζεται για μεγάλα πράγματα. Μαζί με τη μητέρα της, πρωταγωνίστησε σε μια καμπάνια μόδας με τίτλο Footsteps To Follow για τη μάρκα παπουτσιών Stuart Weitzman.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σερένα Γουίλιαμς με την κόρη της, Ολυμπία
Η Σερένα Γουίλιαμς με την κόρη της, Ολυμπία / Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Η Σερένα, 40 ετών, δήλωσε: «Της αρέσει η μόδα, της αρέσει να φοράει φορέματα και αυτό είναι που θέλει να κάνει».

Η γκαρνταρόμπα της τετράχρονης περιλαμβάνει Gucci και Balmain και θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στα γήπεδα του τένις κρίνοντας από τις αναρτήσεις στο Instagram.

Η Emma πιστεύει ότι θα μπορούσε να βγάλει 28 εκατομμύρια λίρες. «Θα μπορούσαμε να έχουμε μια σούπερ σταρ του τένις στα χέρια μας. Η σελίδα της στο Instagram έχει περισσότερους από 600.000 ακόλουθους και αν η Olympia έχει το ήθος εργασίας της μητέρας της, θα έχει επιτυχία. Οι συμφωνίες χορηγίας θα μπορούσαν να αξίζουν εκατομμύρια και θα έχει τις δικές της δυνατότητες κέρδους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Serena Williams κρατάει την κόρη της Alexis Olympia Ohanian Jr. μετά την παρουσίαση της σειράς ρούχων της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης το 2019
Η Serena Williams κρατάει την κόρη της Alexis Olympia Ohanian Jr. μετά την παρουσίαση της σειράς ρούχων της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης το 2019 / Φωτογραφία: AP /Seth Wenig

Τρου Τόμσον

Γονείς της Τρου Τόμσον, είναι η Κλόε Καρντάσιαν και ο Τρίσταν Τόμσον που μαζί αξίζουν 60 εκατομμύρια λίρες. Η αξία της Τρου όταν γίνει 18 ετών, εκτιμάτε στα 150 εκατ. Λίρες.

Η σταρ της ριάλιτι τηλεόρασης Κλόε Καρντάσιαν, 37 ετών, και ο μπασκετμπολίστας του NBA Τρίσταν, 31 ετών, λέγεται ότι ξεκίνησαν ένα καταπίστευμα για τη μικρή.

Η Khloe Kardashian και ο μπασκετμπολίστας του NBA Tristan είναι οι γονείς της True
Η Khloe Kardashian και ο μπασκετμπολίστας του NBA Tristan είναι οι γονείς της True

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τετράχρονη, η οποία ζει στην έπαυλη της Κλόε στο Λος Άντζελες, αξίας 28 εκατομμυρίων λιρών, εντοπίζεται τακτικά να φοράει μια τσάντα Louis Vuitton cross-body αξίας 1.200 λιρών και ρούχα των Burberry και Gucci.

Αν εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πλούτος της θα μπορούσε να επισκιάσει αυτόν των γονιών της.

Η Κλόε Καρντάσιαν με τη μικρή Τρου
Η Κλόε Καρντάσιαν με τη μικρή Τρου / Φωτογραφία: splashnews

Σύμφωνα με την Emma: «Η Κλόε κερδίζει περίπου 350.000 λίρες ανά ανάρτηση στα socials. Η Τρου είναι μια μικρή fashionista και μπορεί να τα πάει πολύ καλά στα social media τα επόμενα χρόνια. Θα έχει μεγάλη κερδοφόρα δύναμη ως έφηβη, αν και όχι τόσο μεγάλη όσο οι ξαδέλφες Νορθ και Στόρμι».


Πηγή