Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Πάνος Ζάρλας: Συντετριμμένη η Στέλλα Μιζεράκη πριν την κηδεία

Πάνος Ζάρλας: Συντετριμμένη η Στέλλα Μιζεράκη πριν την κηδεία

Το τελευταίο «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα, λένε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Στύψη Λέσβου, συγγενείς και φίλοι του άτυχου παίκτη του Power of Love, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του, στη λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της Παρασκευής και ανήμερα των γενεθλίων του. Συμπαίκτες του από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ βρίσκονται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, για να συνοδεύσουν τον καλό τους φίλο στην τελευταία του κατοικία.

Ανάμεσά τους και η Στέλλα Μιζεράκη. Η πρώην σύντροφός του είχε αποχαιρετήσει τον Πάνο Ζάρλα με ένα συγκινητικό μήνυμα, μέσα από το Instagram. Και τώρα είναι εκεί στο τελευταίο «αντίο», φανερά συντετριμμένη. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» είχε πλάνα από την άφιξή της στο νησί. Μαυροφορεμένη, με μαύρα γυαλιά, παρέα με την καλή της φίλη από το POL, Αθηνά Χρυσαντίδου κατευθύνεται προς τον Ιερό Ναό, όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Μάλιστα, η οικογένειά της Στέλλας Μιζεράκη έχει στείλει το δικό της στεφάνι για τον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα, ενώ ο πατέρας της είχε συγκινήσει με το δικό του “αντίο” σε εκείνον.


Πηγή