Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Πάνος Καλίδης για «Zari»: Έξυπνο κομμάτι, έχει κάτι που σου κινεί το ενδιαφέρον να το ακούσεις [βίντεο]

Την άποψή του για το «Zari» της Μαρίνας Σάττι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision εξέφρασε ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, χαρακτηρίζοντάς το «έξυπνο κομμάτι».

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε συνέντευξη στο STAR και την εκπομπή «Breakfast@star» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι «Zari», με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.«

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Tο Ζάρι δεν είναι στα ακούσματα μου, όμως είναι έξυπνο κομμάτι. Έχει κάτι που σου κινεί το ενδιαφέρον να το ακούσεις. Έχει μια τσαχπινιά. Κάποιος έχει εμπνευστεί αυτό το τραγούδι, την μουσική αλλά και τον στίχο του, είναι κομμάτι της καρδιάς του και πρέπει να το σεβαστώ γιατί είναι η τέχνη του» είπε ο Πάνος Καλίδης.

«Τώρα, εάν είναι του γούστου μας ή όχι, ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Εμένα αν με ρωτάς, η Ελλάδα έχει παράδοση, έχει το μπουζούκι, έχει τη δική της μουσική. Όπως η Έλενα Παπαρίζου μας εκπροσώπησε με ένα τραγούδι που είχε ελληνικά στοιχεία, έτσι θα ήθελα να παίρνουμε μέρος στην Eurovision με τραγούδια που έχουν ελληνικά στοιχεία» ανέφερε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Καλίδης: Πολύ καλή τραγουδίστρια η Μαρίνα Σάττι, νομίζω θα έχουμε καλή πορεία στη Eurovision

«Η Μαρίνα Σάττι είναι πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, με το προφίλ που χρειάζεται, ούτε πολλά πολλά ούτε λίγα, καλό ταλέντο, καλή παρουσία οπότε νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία και μια αξιοπρεπή θέση φέτος στην Eurovision» πρόσθεσε ο Πάνος Καλίδης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή